Mistere

Zone misterioase de pe glob: Sebalios

Orașul mexican Sebalios este cunoscut drept fiind unul dintre cele mai ciudate din întreaga lume, pentru că aici televizoarele nu funcționează, iar aparatele de radio chiar dacă sunt date la maximum abia se aud.

Micuțul oraș mexican, Sebalios, se află la granița a trei state Durango, Chiuaua și Koauila. Lipsa propagării sunetului, cât și slaba funcționare a televizoarelor au făcut ca zona în care se regăsește acest oraș mexican să fie comparată cu cea a Triunghiului Bermudelor.

Localnicii susțin că dacă te duci la circa 50 de km de oraș niciun aparat care funcţionează pe electricitate nici măcar nu se va aprinde.Este un fapt ciudat și inexplicabil, care i-a fascinat pe cei mai mulți dintre cercetători. Chiar dacă oamenii de știință nu au putut să ofere o explicație clară cu privire la ceea ce se petrece în această zonă din Mexic, numeroase descoperiri ciudate au fost realizate de-a lungul vremii.

Zona mai este renumită pentru ploile de meteoriți care se petrec cu o frecvență ieșită din comun. Pare să fie ca un magnet și meteoriții se îndreaptă fără nicio explicație spre Sebalios. Specialiştii Institutului de cercetări ştiinţifice al statului Koauila au contorizat că doar într-o singură zi au căzut peste 38 de meteoriți în zona apropiată deja celebrului oraș mexican.
Un alt fapt interesant s-a petrecut în 1969, când un meteorit uriaș a căzut la doar câțiva kilometri de zona rezidențială. În urma analizelor s-a stabilit că respectivul corp ceresc provenea dintr-o galaxie extrem de îndepărtată, cu o vechime mai mare decât cea a noastră. Oamenii de știință s-au întrebat cum a fost posibil ca un asemenea meteorit să călătorească atât de mult pentru a cădea în zona respectivă.

Sebalios1 - Zone misterioase de pe glob: Sebalios

Aceste numeroase semne de întrebare care planează asupra orașului mexican Sebalios i-au obligat pe cercetători s-o declare ca fiind una dintre cele mai misterioase zone de pe glob.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top