Descopera

ZONA LINIȘTII, UN TRIUNGHI AL BERMUDELOR MEXICAN

Dacă doriți o zonă liniștită, poate prea liniștită, mergeți in Mexic. Zona Liniștii este situată la o distanță de 700 kilometri de El Paso. Toate semnalele TV și radio sunt blocate.

Cauzele sunt anomaliile magnetice. Această situație este cunoscută din anul 1970, atunci când a fost testată o rachetă nucleară. Testul trebuia să se realizeze pe teritoriul SUA. Racheta a fost dirijată de forțele magnetice pe teritoriul mexican, în Zona Liniștii.

În zonă se întâmplă și alte fenomene. Au fost descoperite bucăți mari de meteoriți sau componente metalice care proveneau de la sondele spațiale ale misiunilor Apollo.

Zona Liniștii este comparată cu Triunghiul Bermudelor. Flora și fauna cunosc mutații unice. Acestea au dimensiuni care depășesc normalitatea.

Localnicii susțin că în zonă au observat multe OZN-uri. Nu știm cât adevăr și câtă legendă este în aceste afirmații, cert este că animalele refuză să intre în această zonă. Vacile care au fost forțate să pască în această zonă au murit în mod inexplicabil.

Zona este situată între paralelele 26 și 28, care mai este numită și Vortexul Trino. Între paralelele 26 și 28 sunt situate piramidele din Egipt, orașe din Tibet, Cap Canaveral, sediul NASA și Triunghiul Bermudelor.

Zona atrage meteoriții. În anul 1975, un meteorit cu o greutate de 10 tone s-a prăbușit. Cercetătorii au declarat, în urma măsurătorilor, că radiațiile solare sunt cu 35% mai puternice față de alte zone ale globului.

Broaștele țestoase care trăiesc în zonă prezintă pe carapace desene sub formă de hexagon. Mutații au fost observate și la șerpi, șopârle.

ZONA LINI%C8%98TII - ZONA LINIȘTII, UN TRIUNGHI AL BERMUDELOR MEXICAN

Cactușii au suportat și ei mutații. Ei au culoarea violet. Cercetătorii afirmă că în zonă există in permanență o furtună electromagnetică, un vortex, care ar fi cauza acestor anomalii.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top