Take a fresh look at your lifestyle.

ZONA DEL SILENCIO, locul care atrage foarte multe OZN-uri

Zona del Silencio este o zonă deșertică din Mexic. În anul 1930, pilotul Francisco Sarabia a observat că radioul său nu a mai funcționat, în timp ce survola zona.

După acest eveniment și alți piloți au reclamat acest lucru. S-a mai observat că busolele nu mai funcționează iar în această zonă foarte mulți meteoriți au fost descoperiți. De remarcat este faptul că această zonă este situată între paralele 26-28 grade, la fel cu piramidele din Egipt, Triunghiul Bermudelor, Cap Canaveral, Cap Kennedy, NASA. Zona mai este numită Vortexul Trino.

Specialiștii care au vizitat zona au remarcat reptile cu anumite mutații și o vegetație pe care au numit-o stranie. Vechile legende mexicane descriu faptul că această zonă se află în legătură cu o altă zonă a globului aflată în Asia Centrală, unde energiile terestre se întâlnesc.

Specialiștii de la NASA au cartografiat zona și au marcat-o cu un X. Explicația a fost că în zonă se produce o mișcare planetară care duce la formarea unei tornade electronice care antrenează eliberarea undelor hertziene.

Această anomalie atrage particule metalice de origine extraterestră. Așa se explică numărul mare de meteoriți care au căzut în zonă.
În 8 februarie 1968, un meteorit de proporții mari a căzut în această zonă, iluminând pentru câteva minute întreaga zonă. Coliziunea cu pământul a provocat o undă de șoc, resimțită în localitățile din apropierea zonei. În perioada 1910-1921, scrierile vremii descriu apariția, în mai multe rânduri, a unor mingi de foc pe cer. Locuitorii au trăit în teroare fiind convinși că vine sfârșitul lumii.

În anul 1967, piloții unor avioane de război au raportat că au văzut obiecte necunoscute zburând în apropierea avioanelor. OZN-urile au peste 12 metri lungime și degajă un jet de culoare roșie. Multe dintre ele survolează zona la joasă altitudine.

Loading...

Martorii susțin că OZN-urile vin dinspre zona muntoasă și au o lumină foarte puternică, care le afectează vederea. Un eveniment care i-a înspăimântat pe locuitori s-a întâmplat în septembrie 1976. Un OZN de dimensiuni uriașe, 300 de metri, a survolat la joasă altitudine, mai multe minute, localitatea. Locuitorii își amintesc faptul că animalele au ieșit din țarcuri, iar câinii urlau îngrozitor.

Întâmplările stranii nu se opresc aici. În anul 1975, doi cercetători au venit în zonă pentru cercetări. O ploaie torențială le-a oprit munca. Cei doi s-au refugiat în mașină, dar solul fiind îmbibat cu multă apă s-a transformat într-o mlaștină. Cei doi au povestit că lângă mașina lor au apărut doi bărbați, îmbrăcați în combinezoane galbene. Aceștia erau foarte înalți, cu o alură atletică.

Cei doi au împins mașina cu o forță ieșită din comun. Când au vrut să mulțumească celor doi necunoscuți, cercetătorii au văzut că aceștia dispăruseră. Așa cum au apărut, la fel au dispărut.

În Zona del Silencio vegetația pare că este arsă, ani de zile nu mai crește nicio plantă pe anumite porțiuni.  Conform martorilor, în aceste perimetre, noapte, pot fi văzute OZN-uri. În anul 1970, americanii au testat un nou tip de rachetă în deșertul din New Mexico, care se învecinează cu Zona del Silencio, Mexic.

ozn

Americanii nu au putut coordona traseul rachetei. Racheta era atrasă ca un magnet de Zona del Silencio. Părea că o forță externă coordonează traseul rachetei. Americanii au fost obligați să distrugă racheta, înainte ca aceasta să producă o tragedie. Resturi radioactive au ajuns în Zona del Silencio, americanii fiind somați de către autoritățile mexicane să curețe zona.

loading...

Comentariile sunt închise.