ZODIILE APOSTOLILOR LUI CHRISTOS

ZODIILE APOSTOLILOR LUI CHRISTOS

Puțini dintre noi știm în ce zodii s-au născut cei 12 apostoli ai lui Iisus Christos. Sfântul Petru mai este cunoscut și sub numele de Chefa. În aramaică înseamnă piatră. A fost născut în zodia Berbecului. Era intransigent, un lider, un conducător absolut.

El este considerat fondatorul Noii Biserici. Toți Papii sunt considerați descendenții lui. El a fost însărcinat de Dumnezeu să hotărască cine trece de Porțile Raiului.

Atunci când Iuda l-a trădat pe Iisus, el a tăiat urechea unuia dintre acuzatorii Învățătorului. Simon Zilotul s-a născut sub semnul taurului. El făcea parte din comunitatea ziloților, cei care s-au opus ocupației romane. Preocuparea sa principală era fost agoniseala.

Iacob a fost născut în zodia Gemenilor. Era o fire duală. Mulți istorici susțin că era fiul nelegitim al lui Iosif, tatăl pământean al lui Iisus. Alți istorici susțin că era fiul lui Alfeu, un susținător al lui Iisus.

Sfântul Andrei era frate cu Sfântul Petru. Era un singuratic, apropiat familiei sale. El era născut în zodia Racului și sloganul său era, urmați-mă, și vă voi face pescari de oameni!

În ceea ce privește nașterea lui Christos, există mai multe ipoteze. Nașterea sa este sărbătorită în 25 decembrie. Nu toți cercetătorii sunt de acord cu această dată.

Se presupune că a fost născut în 27 august, pentru că păstorii erau pe câmp. În plus, șansele ca Fecioara Maria să fi putut străbate un traseu atât de lung, în mijlocul iernii, sunt foarte mici.

Cercetătorul Alphee Lavoie susține că Iisus s-a născut în zodia Peștilor. Întreaga lui misiune simbolizează energia peștilor. El a hrănit 5000 de oameni cu doi pești, a schimbat apa în vin și a arătat compasiune pentru fiecare persoană pe care a întâlnit-o.

Sfântul Ioan este născut în zodia Leului și dorea să fie în centrul atenției. Bartolomeu era născut sub semnul balanței și era un artist al cuvintelor.

Toma Necredinciosul era născut sub semnul scorpionului. Era suspicios și nu a crezut în învierea lui Iisus. Sfântul Filip este născut în zodia Fecioarei. Iubea ordinea, disciplina. El reprezenta arhetipul practic și metodic.

isus-si-apostolii

Sfântul Matei este născut în Capricorn. El este vameșul care a renunțat la bunăstarea lumească. Sfântul Apostol Matia este cel de al 12-lea apostol, este născut în zodia Peștilor și reprezintă iertarea. Poate că fiecare dintre noi ne regăsim în zodia în care ne-am născut și care este comună cu cea a unui apostol.

CATEGORIES
Share This
>