Mozaic

Zodiacul, părțile ascunse ale fiecărei zodii

De regulă, zodiacul ne prezintă latura pozitivă a fiecărui semn. În realitate, fiecare semn zodiacal are partea sa negativă, mai puțin cunoscută.

Vă prezentăm și partea mai puțin plăcută a semnelor zodiacale.

Iată zodiacul negativ

Vărsător

Persoanele născute în această zodie sunt elitiste, se consideră speciale, unice și originale. În realitate, lucrurile pot sta altfel.

Pești

Cei născuți în această zodie nu acceptă glumele, sunt prea sensibili. În aparență sunt persoane înțelegătoare, calde, în realitate sunt persoane reci.

Berbec

Berbecii sunt nervoși, dominatori, orgolioși și agresivi. Consideră că multe lucruri li se cuvin.

Taur

Cei care sunt născuţi în această zodie sunt încăpățânați, egoiști, avari. Au o impresie foarte bună despre ei. Le place propriul confort. Se cred perfecți. Realitatea este alta.

loading...

Gemenii

Nu se pot concentra asupra lucrurilor importante, nu se pot adapta la noile situații. Dau impresia că sunt persoane cunoscătoare. Realitatea este alta.

Rac

Cei din această zodie se cred victimele tuturor, sunt persoane șterse. Le place propria carapace. Din păcate este una șubredă.

Leu

Vanitoşi, egocentrici. Lumea începe cu ei și se termină tot cu ei. Leul se crede excepțional, cu toate că realitatea îl prezintă ca fiind ridicol. Prietenii lui sunt persoane care sunt dominate și ușor de manipulat. Leul este un copil răsfăţat, despotic și autoritar.

Fecioara

Cei născuţi în această zodie își irosesc viața criticând. Au în jurul lor persoane obediente care nu-i contrazic. Cer mult de la cei din jur și nu dau nimic, poate pentru că nu pot.

Balanța

Persoanele din această zodie sunt indecise, Ele trăiesc în funcție de conjunctură și de cei care sunt în jurul lor. Sunt ezitante și pot pierde șansa cere li se oferă.

Scorpion

Despre Scorpioni se spune că sunt periculoși, agresivi, triști, patetici și psihopați. Planurile lor sunt machiavelice.

Săgetător

Săgetătorii se cred cu un pas înaintea celor din jur. În realitate, sunt conformiști și conservatori. Nu respectă promisiunile, sunt inconstanți. Visează la aventuri însă, nu-și pot părăsi mediul în care s-au obișnuit.

ZODIACUL ROMANESC - Zodiacul, părțile ascunse ale fiecărei zodii

Capricorn

Capricornii sunt timizi, oameni închiși pentru că nu au nimic de spus. Sunt pesimiști și nu au încredere în propriile forțe.

loading...
To Top