The news is by your side.

Zodiacul chinezesc: 2013, Anul Sarpelui de Apa, va aduce doar dezastre si nenorociri

0

Anul Nou chinezesc, care începe pe 10 februarie 2013, marchează intrarea sub semnul Şarpelui Negru de Apă, simbol al întorsăturilor de situaţie neaşteptate şi al marilor schimbări. Şarpele este enigmatic, intuitiv, introspectiv şi rafinat. Un vechi proverb chinezesc spune că un şarpe în casa e un semn bun, acest lucru însemnând că familia nu va sta flămândă.

În astrologia chinezească fiecare animal poate să fie convertit în cele cinci elemente care conferă echilibrul pe Terra (metal, apa, lemn, foc şi pământ). În acest fel, 2013 este anul Șaperlui Negru de Apă. Pentru că șarpele este un animal imprevizibil, atunci și anul care urmează va fi la fel. Dacă lucrurile vor merge într-o direcție, dintr-o dată, fără un motiv precis, lucrurile se vor schimba dramatic, fie în bine sau în rău. Din această cauză, chinezii consideră Anul Șarpelui de Apă un an care aduce multe dezastre și schimbări dramatice.

Şarpele Negru de Apă, deşi timid şi retras, reprezintă pericolul ascuns de sub apă, care, odată deranjat sau nesatisfăcut se poate întoarce, poate musca sau se poate răzbuna. Deşi aparent retraşi, șerpii de apă sunt cei mai seducători oameni, carisma lor fiind incontestabilă.

Privind înapoi în istorie, vom descoperi că anul Şarpelui nu a fost niciodată liniştit. Poate şi pentru că este cel mai puternic semn negativ al ciclului care urmează celui mai puternic semn pozitiv al ciclului, Dragonul. Multe dezastre care-şi au originea în anul Dragonului tind să culmineze în anul Şarpelui.

sarpe-negru-de-apa Zodiacul chinezesc: 2013, Anul Sarpelui de Apa, va aduce doar dezastre si nenorociri

1893 (un alt an al Șarpelui de Apă)

  •  în iulie 1893, 71 de persoane au fost ucise de o tornadă în Iowa
  • mai multe tornade au fost înregistrate în diverse locuri din lume și mii de morți au fost înregistrați.

1953 (un alt an al Șarpelui de Apă)

  • septembrie 1953, un uragan puternic a avut loc în Asia de Sud Est omorând peste 1000 de oameni
  • în mai 1953 o tornadă a lovit Wako în Texas omorând 114 oameni
  • în iunie o altă tornada a omorât 115 oameni în Michingan SUA, deplasându-se apoi către Massachusetts şi a omorât alţi 24 de oameni
  • mai multe insule greceşti au fost distruse de un cutremur puternic
  • Europa s-a confruntat cu cele mai puternice furtuni din istorie, care au adus inundaţii şi vânt puternic, ucigând mii de persoane
  • America şi Africa au fost de asemenea lovite de uragane puternice.

Acestea sunt doar câteva exemple de dezastre pe care Anul Șarpelui de Apă le-a provocat. Cu toate acestea, anul în care urmează să intrăm poate aduce câștiguri imense de bani (probabil în urma acestor dezastre) și mai este un an bun și pentru iubire. Cele mai frumoase povești de dragoste se petrec în anul Șarpelui.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și