Take a fresh look at your lifestyle.

Ziua Marinei 2018! La eveniment vor participa nave din SUA, Italia și Ucraina

Ziua Marinei 2018 – Mii de turişti au venit luni pe faleza Cazinoului din Constanța, pentru a urmări repetiţia generală de Ziua Marinei române.

Militarii au vrut să facă ultimele pregătiri înainte cu 48 de ore de cea mai importantă sărbătoare a lor. Mii de marinari, zeci de nave și de aeronave militare își sincronizează acțiunile, pentru a prezenta în mod impecabil publicului larg spectacolul naval din data de 15 august.

Repetiţia generală a debutat la ora 09.00, aşa cum va începe şi spectacolul de pe 15 august. Marinarii militari fac ultimele retuşuri pentru Ziua Marinei Române. Se anunţă un spectacol impresionant anul acesta de Ziua Marinei. Nave militare, avioane de vânătoare şi elicoptere vor defila într-un spectacol pe faleza Cazinoului din Constanța, în faţa a mii de oameni.

Sute de persoane au ţinut luni să urmărească exercițiile pe mare. Multe dintre ele le-au împărtăşit şi prietenilor spectacolul de pe faleza de la Cazino.

Reporter„Ce te-a impresionat?”

Participant„Absolut toate dispozitivele puse aici în teatrul de operaţii!”

Loading...

Femeie„Este pentru prima dată când văd repetiţiile şi nu am avut ocazia! Este impresionant să văd aşa ceva.”

Potrivit organizatorilor, manifestările dedicate Zilei Marinei Române vor începe miercuri la ora 09.00 şi se vor încheia în jurul orei 14.00.

Col. Cornel Pavel: „Premieră pentru anul acesta: avem nave militare străine din Italia, Ucraina şi SUA şi, la final, vor defila militari din Marea Britanie şi SUA”.

Autorităţile au anunţat că, începând de marți seară, în zona Portului Tomis şi a Cazinoului din Constanța se vor institui mai multe restricţii. În primul rând, turiştii ar trebui să vină fără maşini în zona Cazinoului din Constanța pentru că vor fi restricţii de circulaţie.

ziua marineiAutorităţile le recomandă tuturor să folosească mijloacele de transport în comun. Pe 15 august, manifestările dedicate Zilei Marinei Române vor începe în jurul orei 09.00 şi se vor încheia până în ora 14.00. Pentru că se anunţă o zi caniculară, oamenii ar trebui să vină pregătiţi cu apă, dar să se și protejeze de soare.

În acest an, la exercițiile care se desfăşoară fața comandamentului naval sunt implicaţi mii de marinari, zeci de nave și de aeronave militare.

stirileprotv.ro

loading...

Comentariile sunt închise.