Bizar

ZIUA ÎN CARE PĂMÂNTUL SE OPREȘTE

Modificările pe care le-au făcut oamenii pe planeta noastră sunt iresponsabile și pot duce la fenomene care pot fi fatale existenței noastre pe această planetă. Specialiștii dau un exemplu în acest sens. Concentrația mare de gaz din atmosferă. Faptul că acest lucru poate fi observat din spațiu, poate atrage atenția altor civilizații, care pot considera că suntem un real pericol pentru univers.

Acest lucru este semnalat într-un raport al specialiștilor de la NASA, intitulat Ziua în care Pământul se oprește. Modificările compoziției structurii atmosferei poate duce la măsuri extreme din partea altor civilizații. Putem fi eliminați înainte să devenim un pericol pentru civilizațiile extraterestre și pentru Univers.

Raportul specialiștilor de la NASA atrage atenția și asupra pericolului unui război nuclear, care se poate declanșa pe planeta noastră. Consecințele ar fi catastrofale. În primul rând, în afară de victime și pagube materiale, acest război poate schimba dramatic clima. Au fost realizate simulări pe calculatoare, care au confirmat acest lucru. Scăderi de temperatură și de precipitații, care afectează existența noastră pe planetă.

Să nu uităm faptul că, în 1947, atunci când americanii au testat bomba atomică, în zona respectivă, s-au înregistrat multe OZN-uri, care au observat zona, luni întregi. În urma unor atacuri nucleare, stratul de ozon înregistrează pierderi foarte mari, cu consecințe nu numai pentru zona respectivă, ci pentru întreaga planetă. O altă consecință este cea legată de faptul că razele soarelui vor scădea ca intensitate. Agricultura și în general vegetația vor avea foarte mult de suferit.

Un accident nuclear se poate produce la oricare centrală nucleară.În 11 martie 2011, la centrala nucleară din Fukushima, trei reactoare s-au oprit instantaneu, ca urmare a cutremurului și a tsunamiului care s-au produs. Accidentul nuclear a fost clasificat la nivelul 7, adică ridicat. În cazul unei explozii nucleare munții sunt cel mai bun refugiu. Razele X și Gamma penetrează pereții obișnuiți, chiar și pe cei din metal. Pereții realizați din plumb, groși de câțiva decimetri, pot ține piept acestei penetrări. Granitul este cel mai bun obstacol în calea acestor raze. Grotele din munți, sau peșterile sunt cel mai bun loc, în caz de astfel de pericole.

În momentul în care s-a produs explozia de la Hiroshima, s-a declanșat o ploaie neagră. Toți cei care au intrat în contact cu această ploaie au murit. Simptomele erau neobișnuite, pentru anul 1945 și au apărut la câteva zile. Oamenii nu cunoșteau pericolul nuclear. Pierderea părului, pete pe corp, hemoragii și la prima infecție virală, toate victimele au murit. Persoanele care au supraviețuit au avut parte de descendenți cu afecțiuni și malformații, generate de faptul că ADN-ul părinților a fost afectat de aceste raze.

earth - ZIUA ÎN CARE PĂMÂNTUL SE OPREȘTE

Doar 55000 de persoane au supraviețuit acestui atac de la Hiroshima. În perioada 1969-1996, Franța a făcut mai multe teste nucleare în Pacific. Statisticile arată că 25% din populația polineziană, suferă de boli care sunt cauzate de aceste teste. Pericolul rămâne și peste ani, din cauza deșeurilor radioactive, care nu pot fi distruse în totalitate. Ciuperca atomică are peste un kilometru diametru, temperatura în interiorul ei atinge peste 1000 de grade, iar tot ceea ce se află într-un perimetru de câțiva zeci de kilometri va fi distrus.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top