Ziua în care ființele umanoide au atacat o femeie din Italia

Ziua în care ființele umanoide au atacat o femeie din Italia

În toamna anului 1954, în mai multe zone din Europa de Vest au fost semnalate prezența unor obiecte neidentificate, care luminau cerul pe timp de zi sau de noapte. La vremea respectivă, aceste fenomene nu erau prea bine înțelese de oameni, dar cu toate acestea, evenimentele au rămas consemnate pentru posteritate.

Rosa Lotti Dainelli, în vârstă de 45 de ani și mamă a patru copii, locuia în micul oraș Cennina7 din provincia Arezzo, Italia. În ziua de luni, întâi noiembrie 1954, pentru că era o sărbătoare mare, a hotărât că trebuie să meargă la biserică. De la ferma la care locuia și până la cea mai apropiată biserică, trebuia să parcurgă pe jos mai mulți kilometri.

S-a îmbrăcat cu cele mai bune haine, s-a încălțat cu o pereche de pantofi noi și a luat un buchet mare de flori, după care a pornit la drum. Odată ce a pătruns în pădurea pe care trebuia s-o străbată, și-a dat seama că este foarte multă rouă. Atunci s-a descălțat de pantofi pentru a-i proteja. După ce a mers câțiva zeci de metri prin pădure, a văzut un obiect ciudat, pe care l-a comparat cu o mașinărie stranie. Femeia era înspăimântată, dar pentru că nu mai văzuse în viața așa, curiozitatea nu îi dădea pace.

Dainelli a descris obiectul ca fiind conic și strălucea extrem de puternic. Era de culoare maro, cu accente aurii. Avea o înățime de circa 2,5-3 metri și aproximativ 2 metri în diametru. Femeia se apropiase extrem de mult de ciudatul obiect și a putut vedea toate detaliile. La bază avea o ușă, care era deschisă. Înăuntru a putut vedea două scaune foarte mici și diverse manete inexplicabile.

Femeia era împietrită de frică și a realizat că se confruntă cu un lucru foarte ciudat. Nu știa ce să facă și nici cum să reacționeze. În clipa în care a vrut să-și continue drumul, inevitabilul s-a petrecut. Două ființe umanoide, de circa un metru înălțime, au apărut în spatele femeii. Acestea vorbeau într-o limbă ciudată și nu păreau deloc violente. Dainelli le-a descris în presa vremii ca fiind mai degrabă prietenoase, dar extrem de gălăgioase. Erau îmbrăcate cu un costum albastru, iar pe cap aveau o cască.

Ființe umanoide s-au apropiat de femeie. Acestea le-a descris ca fiind extrem de agitate și vorbărețe. Nu înțelegea nimic din ceea ce spuneau. Când a vrut să plece, ființele umanoide, cu o forță ieșită din comun, i-au smuls din mână pantofii și florile.

Loading...

Nu au atacat-o, pentru că păreau fascinate de flori și în acest fel italianca a putut să se îndepărteze de extratereștri. În cele din urmă a reușit să se ascundă după un pom mai gros, iar ființele extraterestre nu i-au mai dat importanță. Au luat florile și pantofii și fascinante s-au urcat la bordul aparatului conic. După ce s-a auzit un zgomot puternic, aparatul s-a ridicat la cer și în câteva secunde nu a mai fost văzut.

Femeia le-a povestit apropiaților pățania sa, care în cele din urmă a ajuns să fie relatată de presa italiană. Povestea a fost făcută publică și a șocat opinia publică.

loading...

Related posts