Bizar

Zidul unei cetăți a fost fotografiat pe Marte

Rover-ul Curiosity a realizat o imagine fantastică cu zidul unei cetăți părăsite pe suprafața planetei Marte. Această imagine este fabuloasă și reconfirmă teoria conform căreia Marte a fost locuită în trecutul îndepărtat.

Specialiștii NASA au confirmat că înainte ca Terra să devină fertilă și să susțină viața, așa cum o cunoaștem noi, Marte a fost prima planetă locuită din sistemul nostru solar.

Acesta este motivul pentru care în anumite fotografii făcute de Curiosity apar diverse structuri ciudate.

De data aceasta, Curiosity a reușit să fotografieze ceea ce pare a fi zidul unei cetăți părăsite. Interesant este faptul că acest zid nu apare în plin plan și acesta este motivul pentru care NASA a lăsat imaginea publică. În caz contrar aceasta ar fi fost modificată sau chiar interzisă opiniei publice.

După cum se poate observa în imagine este vorba despre ruinele unui zid antic. Specialiștii care au analizat această imagine au ajuns la concluzia că zidul pare să fie distrus de arme cu putere extrem de mare.

Zidul unei cet%C4%83%C8%9Bi - Zidul unei cetăți a fost fotografiat pe Marte

Dr. John Brandenburg, un fizician celebru, este de părere că viața de pe Marte s-a sfârșit în urma unui război atomic de proporții apocaliptice. Dacă această teorie este reală, atunci se poate explica și zidul cetății părăsite de pe Marte.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top