ZIDUL DE OBTUZITATE AL ISTORIEI. FARA TRECUT NU EXISTA PREZENT SI VIITOR

ZIDUL DE OBTUZITATE AL ISTORIEI. FARA TRECUT NU EXISTA PREZENT SI VIITOR

În Liban au fost descoperite bucăți de rocă vitrificată, aşa-numitele tectite. În ele au fost identificați izotopi radioactivi de aluminiu.

În Irak și în Egipt au fost descoperite niște lentile de cristal şlefuit care în zilele noastre pot fi fabricate numai cu ajutorul oxidului de cesiu, un oxid care poate fi obținut numai pe cale electrochimică.

La Heluan exista o bucată de stofa, o ţesătură de o fineţe și subţirime care numai într-o fabrică performanța ar putea fi produsă.

La muzeul din Bagdad sunt expuse baterii electrice cu pile uscate care funcționează după principiul galvanic. În același muzeu pot fi admirate elemente electrice înzestrate cu electrozi de cupru și cu un electrolit necunoscut.

Secția de egiptologie a Universității din Londra poseda un os foarte vechi, amputat la 10 cm deasupra încheieturii mâinii drepte, printr-o secţionare netedă și dreapta, efectuată conform tehnicilor moderne de chirurgie.

În regiunea muntoasă a Kohistanului se afla un desen rupestru cu o vechime de peste 10000 de ani care înfăţişează poziția exactă a stelelor la acel moment. Venus și Terra sunt legate printr-o linie. Pe podişul peruvian au fost descoperite podoabe din platină.

La Chou Chou, China, au fost descoperite într-un mormânt, resturile unei cingători la care unele părți erau din aluminiu.
La Delhi exista un stâlp din fier care nu conține sulf și nici fosfor și, de aceea, intemperiile nu i-au putut dăuna cu nimic.

Tot ceea ce am prezentat mai sus, reprezintă un talmeş balmeş imposibil de explicat. Prin ce mijloace, niște oameni primitivi care trăiau în peșteri au reușit să realizeze aceste lucruri?

Aluminiul se fabrică din bauxita printr-un proces chimic foarte complicat. Ca să poată să fie prelucrata, platina trebuie să fie topită la 1800 de grade Celsius.

Întrebările pe care le punem sunt fără răspuns. Probabil că trebuie să acceptăm ca înaintea civilizației noastre a existat una superioară, o civilizaţie venită din cosmos. Referitor la existența ei, multe biblioteci țin secrete documente cu privire la existența unei civilizaţii primordiale.

De-a lungul timpului, cei care au susținut această teorie au fost proscrişi și au îndurat persecuţiile bisericii. Care savant ar fi încercat să vorbească despre sateliţi cu 20 de ani înainte de anii 60? Ar fi fost un act de sinucidere.

istoria matematicii

Strămoşii noștri i-au venerat pe vechii astronauţi extratereştri că pe niște zei. Trecutul trebuie să-l întregim cu descoperirile realizate de-a lungul timpului. Studierea unor texte sacre vor dezvălui existența unei conştiinţe a realităţii.

Ne eschivam de cercetarea trecutului și privim spre un viitor care are rădăcini în tenebrele trecutului nostru. Nu poți trăi prezentul, nu poți înțelege viitorul, până când trecutul nu este elucidat.

CATEGORIES
Share This
>