ZETA RETICULI, CONSTELAȚIA CU CEA MAI MARE PROBABILITATE DE PROVENIENȚĂ A EXTRATEREȘTRILOR

ZETA RETICULI, CONSTELAȚIA CU CEA MAI MARE PROBABILITATE DE PROVENIENȚĂ A EXTRATEREȘTRILOR

Zeta Reticuli este un sistem de stele duble, Zeta 1, Zeta 2, situat în constelația Reticuli, în emisfera sudică. Este un sistem solar compus din cel puțin două stele.

Zeta Reticuli are o notorietate aparte, dat fiind convingerea unor specialiști care susțin că este locul de proveniență a unor civilizații extraterestre. Această rasă extraterestră a fost numită micii gri.

Această ipoteză se bazează pe o întâmplare care a avut loc în anul 1961. Doi soți, Betty și Barney Hill au susținut că au fost răpiți de extratereștrii. Acest caz este considerat primul, dintr-un șir de răpiri care au fost declarate după anul 1961.

Aflați sub hipnoză, cei doi soți au desenat locul de proveniență a răpitorilor. În anul 1970, Marjorie Fish, cercetător, după ce a citit cartea scrisă de soții Hill, a reușit să identifice cu o reprezentare în trei dimensiuni locul de proveniență a extratereștrilor pe care soții Hill îl menționau în cartea lor.

Robert Lazar, cercetător care a lucrat pentru guvernul american la mai multe proiecte secrete a confirmat spusele lui Majorie Fish.

Lazar a susținut că, în perioada 1988-1989, a lucrat la baza secretă numită Zona 51, unde a avut acces la o serie de documente clasificate. El a declarat, în anul 1989, a lucrat la un sistem de propulsie de origine extraterestră, ca urmare a recuperării unor epave OZN.
El a mai susținut că SUA au dezvoltat un sistem de propulsie evoluat, de origine extraterestră și îl folosesc pe aparate de zbor asemănătoare OZN-urilor.

Loading...

Ipoteza conform căreia una dintre cele două stele din acea constelație poate să aibă un sistem planetar asemănător cu cel al nostru era susținută de mai mulți cercetători.
În septembrie 1996, a fost descoperită o exoplanetă care orbita în jurul lui Zeta 2 Reticuli. Spusele soților Hill deveneau realitate.

Richard Doty, fost agent al armatei americane, a făcut parte din echipa care a investigat cazul Roswell, în anul 1949. Conform mărturiilor sale, la Roswell a avut loc un accident între două OZN-uri, în urma căruia au fost recuperate mai multe cadavre de extratereștrii și un extraterestru în viață.

Acesta a fost transportat la laboratoarele din Los Almos, New Mexico. Extraterestrul a reușit o comunicare telepatică cu parapsihologi ai autorităților și a indicat că provine de pe o planetă numită Serpo, care era în orbita unei stele din Zeta Reticuli.

În urma acestui accident, guvernul american a avut o întrevedere cu extratereștrii, la baza militară Hollomand. În cursul acestei întâlniri s-a făcut un program de schimb între americani și extratereștri, numiți Ebens.

Doty a declarat că au fost selectate 12 persoane, șase bărbați și șase femei care urmau să zboare către planeta Serpo, cu ajutorul unui OZN. Acest zbor s-a realizat în anul 1965. Au mai existat și alte zboruri, până în anul 1978.

Conform declarației lui Doty, mai multe persoane ar fi murit pe planeta Serpo. Ultimul supraviețuitor al acestor proiecte a murit în anul 2002.

Stanton Friedmam susține teoria

Friedman, reputat cercetător american, susține că în vecinătatea noastră galactică există peste 46 de stele asemănătoare cu Soarele. Unele sunt mai bătrâne decât Soarele cu un miliard de ani. Friedman consideră că o parte din extratereștrii provin din constelația Reticuli. Distanța dintre Pământ și Reticuli este de 35 de ori mai mică, decât cea Pământ-Soare.

extraterestriiFriedman a motivat vizita extratereștrilor pe Pământ prin faptul că planeta noastră este cea mai densă din sistemul nostru solar, unica acoperită în cea mai mare parte de ape, singura care are o concentrație mare de oxigen în atmosferă.

Pe Pământ se găsesc metale grele, uraniu, aur, wolfram, osemiu, reniu, platină, titan, zirconiu, care pot fi esențiale pentru o tehnologie avansată. În plus, extratereștrii sunt interesați de plante, animale și oameni.

loading...

Related posts