Sanatate

Zerul, agent terapeutic fara egal

Nu aruncaţi zerul care se adună deasupra iaurtului! Este o bună sursă de proteine şi de calciu, dar nu conţine grăsimi şi nici cazeina.

Un pahar de zer pe zi ajuta în detoxifierea organismului. Zerul terapeutic se poate găsi şi sub formă de praf în majoritatea magazinelor naturiste.

Cura cu zer e un bun adjuvant în tratamentul cancerului, virusului HIV, hepatitei B, bolilor cardiovasculare şi a osteoporozei. Zerul de lapte este eficace în tuberculoza pulmonară, în bolile de stomac şi intestine, în cazuri de obezitate, constipaţie, chiar şi pentru sugari. întăreşte unghiile şi părul. în plus, zerul este tolerat de majoritatea persoanelor care au alergie la lactate.

Zerul topeşte grăsimile

Două-trei pahare de zer pe zi reduc valoarea colesterolului din sânge şi ficat şi protejează sistemul cardiovascular. Jumătate de litru de zer consumat zilnic creşte capacitatea de apărare a organismului şi distruge bacteriile.

Consumul zilnic de urda, 100 de grame minimum, creşte în timp capacitatea naturală de apărare a organismului, care devine mult mai rezistent la infecţiile virale şi bacteriene. în mai multe cazuri de cancer (de sân cu metastaze, de pancreas şi de ficat, 30 de grame de concentrat de proteine din zer (echivalentul a un litru de zer) administrate zilnic, timp de 6 luni, a dus la regresia tumorilor, normalizarea hemoglobinei şi a numărului de limfocite.

Un tratament de o lună, în care se bea câte o jumătate de litru de zer pe zi, rezolva anemia. Zerul contribuie la reducerea tensiunii arteriale, îmbunătăţeşte funcţionarea rinichilor şi a ficatului, stimulează tranzitul intestinal, contribuie la refacerea florei gastrointestinale, normalizează funcţionarea sistemului nervos, ajuta în cazurile de reumatism, hipertensiune, iprevine apariţia aterosclerozei.

loading...

zerul - Zerul, agent terapeutic fara egal

La răceală, un pahar de zer cu fructe proaspete va face minuni. De asemenea, zerul creşte densitatea minerală osoasă. în aplicaţii externe, sub formă de comprese, ajuta în afecţiuni ale pielii, cum ar fi eczemele sau degerăturile.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top