„Zeii” care au colonizat Africa vin din Pleiade!

Uimitor, mesajul ce apare obsesiv in culturi diferite este unul singur si anume ca „zeii” care au colonizat Pamantul vin din Pleiade si Orion!

„Crucea sacra” a Orionului

Cercetand cultura africana Chokwe, aparuta pe teritoriul actual al Zambiei, Marcus Matthe (autorul volumului „Chokwe Art and its History”) a observat ca pe niste tablite de aur apare cu regularitate o cale catre zeii ancestrali, foarte usor de decodificat.

Matthe l-a contactat pe Herschel Wayne, in 2006, dupa publicarea cartii acestuia „Mesajele ascunse”, pentru a-i atrage atentia ca o harta cereasca antica publicata de Wayne are aceleasi elemente cu o harta straveche a culturii africane Chokwe, inscriptionata intr-o carte formata din tablite de lemn legate pe lateral.

Conform istoricilor africani, acele tablite contin mitologa tribului Chokwe, care isi declina originea din „zei coboratori din stele”.

Tablitele africane nu sunt mai vechi cu o mie de ani, conform datarilor, dar batranii tribului sustin ca legenda a fost multa vreme transmisa prin viu grai si pana la urma a fost consemnata sub forma de simboluri, ca sa nu se piarda.

loading...

Aceste cartulii au tot fost copiate, unele dintre ele nefiind mai vechi de 50, 100 de ani, pentru uz religios. Hartile antice au aceleasi elemente, imposibil de crezut ca este o simpla coincidenta: crucea sacra a cerului reprezentand centura Orion, care ajuta la pozitionarea a doua randuri de cate trei stele din Pleiade si un „X” care marcheaza pozitia planetei de unde au coborat „zeii”.

Adica elementele pe care Wayne le descoperise in toate civilizatiile antice pe care le studiase: sumeriana, babiloniana, egipteana, incasa, mayasa.

Wayne identifica aceleasi simboluri pe harta stelara incasa descoperita in Coricancha Cuzco, unde Puma sacra, cosmica, este asezata „precum in cer, asa si pe Pamant, templele fiind orientate dupa astre, iar „fertilitatea cosmica”, reprezentata de testiculele Pumei se afla pe norul Pleiadelor, de unde au coborat zeii.

Harta stelara sumeriana pe Manuscrisul lui Voinici

1 Chokwe harta stelara1 - „Zeii” care au colonizat Africa vin din Pleiade!

Tablitele africane arata faptul ca templele sacre, piramidele, sunt aliniate dupa astre in asa fel, incat sa indice locul de unde au coborat zeii. Iar ziguratele sumeriene, piramidele egiptene si mayase, orientate dupa constelatia Orion, erau numite in culturile antice „porti ale zeilor”, dar acest lucru a fost ignorat de istorici, socotindu-se o „simpla” coincidenta.

Wayne a descoperit calea zeilor atat pe tablitele sumeriene, unde sunt numeroase reprezentari, cat si pe misteriosul manuscris al lui Voinici, plansa numita „harta stelara”. Iar aceasta harta este identica tot cu un astrolab sumerian care spune clar ca este „calea zeului Enlil”, din Pleiade, centura Orion – acelasi grup „obsesiv” de sapte stele, spre Pamant, numit „Primul popas”!

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns