ZECHARIA SITCHIN MAI ACTUAL CA ORICÂND

ZECHARIA SITCHIN MAI ACTUAL CA ORICÂND

Zecharia Sitchin s-a născut în anul 1922, în Azerbaigean și a murit în anul 2010, în New York. El este primul cercetător care a făcut traducerea și interpretarea tăblițelor cuneiforme din epoca pre-babiloniană.

În cărţile pe care le-a scris el a lansat o teorie nouă despre originea omenirii. O teorie pe care unii specialiști au acceptat-o, iar alții au respins-o, considerând-o o fantasmagorie.

Sitchin atribuie creația omenirii unor divinități extraterestre numite Anunnaki. Conform teoriei sale, Mesopotamia a fost prima colonie terestră a acestor vizitatori veniți din spațiu.

Anunnakii au creat Homo Sapiens, iar mai târziu, Homo Erectus, pe care l-a folosit ca sclav în mine de unde extrăgea materie primă necesară protecției atmosferei planetei de unde veneau Anunnaki. Planeta de unde veneau Anunnaki se numea Nibiru.

Sitchin a fost primul cercetător care a atras atenția asupra perturbărilor pe care le produce planeta Nibiru, prin apariția ei în sistemul nostru solar, o dată la 3600 de ani.

Sumerienii au avut cunoștințe despre planetele Uranus, Saturn, Pluton, centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter cu mii de ani înainte de specialiștii de la NASA.

Loading...

Civilizația sumeriană a fost fondată acum 6000 de ani și a inventat scrierea cuneiformă. Sumerienii aveau un grup de scribi care au realizat textele de pe faimoasele tăblițe.

Sumerienii au inventat sistemul sexagesimal, astrologia, cele 12 semne zodiacale, cercul cu 360 de grade, calendarul cu 12 luni și luna de 30 de zile.

Astronomii sumerieni erau marii preoți sumerieni care știau să scrie și să citească. Pentru sumerieni mișcările planetei Venus erau de o importanță majoră. Ei își organizau viața în funcție de aceste poziții.

Anunnaki

Cu toate că teoriile lui Sitchin au fost contestate în anii din urmă, se pare că tacit NASA , dar și alți specialiști le-au acceptat.

loading...

Related posts