X-Files

Zece lucruri importante pe care le cunoaştem despre civilizaţia extraterestră Anunnaki

Anunnaki este unul dintre cele mai discutate subiecte atunci când vine vorba despre teoria extratereştrilor antici. De-a lungul timpului, unul dintre cei mai prolifici specialişti în cultura sumeriană, Zacheria Sitchin, a cercetat şi a expus numeroase informaţii interesante cu privire la această rasă extraterestră.

Informaţiile lui Sitchin au fost cu vehemenţă contestate pentru că zdruncină din temelii istoria omenirii. Bineînţeles că oamenii s-au tot întrebat cum au apărut pe Terra şi care este scopul vieţii lor, dar dacă răspunsurile au întârziat să apară, atunci a fost nevoie de o incursiune în cultura cele mai vechi civilizaţii cunoscute până în prezent de pe Terra. Este vorba de Sumer şi tăbliţele fantastice, care sunt o mărturie zguduitoare cu privire la trecutul îndepărtat al omului şi la prezenţa unei specii extraterestre, care nu doar ca şi-a urmărit interesele, dar a şi ajutat omul să evolueze.

Aceste peste 22.000 de tăbliţe de lut au fost analizate şi traduse de Sitchin pentru ca adevărul să iasă o dată pentru totdeauna la iveală. A ieşit, dar se pare că nu este acceptat nici măcar în ziua de astăzi de cei care probabil au interese ascunse cu privire la acest aspect.

Ce ştim despre Anunnaki?

Informaţiile sunt abundente, motiv pentru care am ales să creăm o listă succintă care să oglindească cât mai bine această specie extraterestră, care din motive necunoscute nu se mai arată oamenilor.

1. Anunnaki au venit pentru prima dată pe Terra în urmă cu 445.000 de ani, pentru că au dorit extragerea aurului. De ce aur? Pentru că acest element reflectă extrem de bine lumina roşi şi în acelaşi timp poate fi utilizat precum un scut termic.

2. Anunnaki au venit de pe o planetă, numită în cultura sumeriană Nibiru, sau chiar cea de-a 12-a planetă. Numele corpului ceresc se traduce prin „planeta care traversează” şi se pare că orbita sa se află între Marte şi Jupiter. O dată la 3600 de ani, Nibiru îşi face apariţia în sistemul solar şi atunci este vizibilă de pe Terra.

3. Cam acum 300 000 de ani populaţia Anunnaki trimisă în minele africane s-a răsculat. În acel moment savantul principal şi ofiţerul medic Anunnaki au folosit tehnicile de manipulare genetică şi fertilizare invitro ca să creeze ,, muncitori primitivi”, primii Homo sapiens care să-i scutească pe Anunnaki de efortul imens depus în minele de aur.

loading...

4. Dându-şi seama că amplasarea minelor antice abandonate ar putea indica unde se găseşte aur, principala corporaţie minieră din Africa de Sud, Anglo-American Corporation, a angajat în anii 1970 arheologi care să caute asemenea mine antice. Rapoartele publicate dau detalii despre descoperirea în Swaziland şi în alte locuri din Africa de Sud a unor vaste zone miniere , cu puţuri cu o adâncime de 59 de picioare. Obiectele de piatră şi resturile de mangal au stabilit că acestea datează din 35 000, 46 000 şi 60 000 î.Hr. Arheologii şi antropologii care au participat la datarea probelor cred că tehnologia de minerit a fost utilizată în Africa de sud-est ,, într-o perioadă cu mult înainte de 100 000 î.Hr.”

5. Potrivit textelor sumeriene, Anunnaki au creat primul om modificat genetic pe care l-au numit Adamu. Trebuie să mai amintim că Adam în ebraică semnifică bărbat?

6. Interesant este că Anunnaki au interacţionat cu sumerienii. Probabil că şi o colaborare pe termen lung avut loc, de unde cele două civilizaţii au avut de câştigat.

anunnaki - Zece lucruri importante pe care le cunoaştem despre civilizaţia extraterestră Anunnaki

7. Sumerienii au fost primii oameni care au început să construiască oraşe reale, organizate cu ajutorul reţelelor de oraş reale pe care le vedem în oraşele moderne din întreaga lume. Potrivit teoriei extratereştrilor antici, Anunnaki au fost cei care au transferat aceste cunoştinţe omului antic.

8. Anunnaki, după ce şi-au încheiat misiunea, nu au mai revenit pe Terra. Cel puţin nu în forma fizică, aşa cum i-au cunoscut civilizaţiile antice. Oare de ce?

9. În mod oficial planeta Nibiru nu a fost descoperită, dar se presupune că există undeva în afara sistemului solar şi atunci când va veni vremea ea va fi vizibilă de pe Terra.

10. Planeta extratereştrilor va influenţa decisiv viaţa de pe Pământ. Atunci când se va apropia suficient de mult, numeroase cataclisme naturale se vor produce şi omenirea se va schimba dramatic.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top