Descopera

Yeti, omul zapezilor, exista!

De-a lungul timpului mult controversatul Yeti, om al zăpezilor a născut foarte multe teorii ale conspiraţiei.

Ideile precum cât şi adevărul despre celebrul om al zăpezilor a împărţit opinia publică în două tabere, unii contesta cu vehemenţă existenţa sa în timp ce ceilalţi susţin că un asemenea personaj există cu adevărat şi se ascunde foarte bine de privirile curioşilor.

Mai mulţi oameni de ştiinţă, în urma unei expediţii în Siberia, susţin că au adunat suficiente dovezi care pot susţine existenţa lui Yeti. Cercetătorii au studiat urmele din zăpadă ale monstrului, precum şi firele de păr pierdute de celebrul personaj şi au ajuns la concluzia da nu există doar un singur Yeti ci mai mulţi.

În tot acest timp, scepticii spun că ciudata creatură nu este decât o farsă care ar putea să dezvolte turismul în zonă. Problema cea mai mare se ridică în momentul în care nu prea există turişti dispuşi să meargă în Siberia şi să-şi petreacă o vacanţă de vis în gerul năprasnic şi zăpezile impresionante din zonă.

În acest fel, existenţa omului zăpezilor este confirmată în primul rând de dovezile pe care le-au strâns oamenii de ştiinţă cât şi de multitudinea analizelor de laborator care au confirmat prezenta în Siberia a unei familii ciudate de creaturi.

Cine este Yeti?

Yeti este un animal sau ipotetic om primitiv, de pe versantul sudic al munților Himalaia, cunoscut și ca „omul zăpezilor” sau „omul pădurii”.

Conform descrierilor celor care pretind că l-au văzut, are mărimea unui om (1,50-1,80m), iar corpul său este acoperit cu păr de culoarea ruginie, uneori chiar gri. Capul este de formă conică, cu bărbia proeminentă și gura lipsită de buze. Picioarele sale sunt scurte dar late, iar cel de-al doilea deget este mai lung decât degetul mare, ceea ce face urmele sale să fie foarte ușor diferențiate de cele omenești.

Zonele în care făptura este semnalată au o densitate a populației foarte mică, așa că întâlnirile cu Yeti sunt rare. Totuși, au existat câteva cazuri, pe care le relatăm în continuare.

 

 

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. bigfoot

    5 iulie 2017 at 14:24

    Yeti, bigfoot, monstrul din LochNess etc..Toate astea sint niste Prostii.Aproape oricine are telefon cu camera foto si totusi nimeni niciodata nu a surprins nimic concret si clar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top