X-Files

Winston Churchill și pasiunea sa nebună pentru fenomenul OZN

Unul dintre cei mai mari lideri ai secolului XX a fost Winston Churchill. Pe lângă faptul că a fost un lider politic de renume mondial, Churchill a fost un pasionat declarat al fenomenului OZN.

Unul dintre cei mai renumiți lideri mondiali, Winston Churchill, prim-ministru britanic și un om politic cheie al celui de-Al Doilea Război Mondial, a fost fascinat de fenomenul OZN și extratereștrii. În 1938, un ziar britanic a publicat un articol prin care arăta interesul lui Churchill față de civilizațiile extraterestre.

Omul politic se întreba retoric „dacă poate exista viață extraterestră în Univers?”. Această pasiune a lui Churchill s-a aprofundat în momentul în care un bombardier britanic se întorcea dintr-o misiune efectuată în Germania nazistă. Un OZN, metalic, a însoțit avionul de luptă britanic. Pilotul a reușit chiar să-l fotografieze și l-a descris ca fiind un disc gigantic, de metal, care zbura lin, fără să scoată niciun sunet.

Incidentul a fost prezentat liderului englez, care a cerut serviciilor secrete să realizeze o serie de investigații cu privire la evenimentele OZN. Acest incident a fost plasat în sfera evenimentelor top secret, care au fost păstrate în Arhiva Marii Britanii până de curând, când s-a aprobat legea desecretizării incidentelor ciudate.

Au existat numeroase suspiciuni că Churchill ar fi deținut numeroase informații cu privire la speciile extraterestre care vizitează atât de des Terra. Pornind de la această supoziție și adăugându-se informațiile stranii din eseul secret al lui Churchill cu privire la viața extraterestră, putem să tragem concluzii interesante.

Churchill a scris și un eseu cu privire la viața extraterestră, pe care l-a intitulat „Suntem singuri în Univers?”. „Eu unul sunt de atât de impresionat de progresul pe care îl face civilizația noastră și mă declar pregătit să cred că facem parte dintr-un loc imens în care se găsesc numeroase ființe cu putere enormă de gândire. Nu suntem singurele ființe din Univers care au reușit să se dezvolte mental și fizic”, scris Churchill în 1939.

loading...

Bineînțeles că nu cunoaștem toate secretele deținute de fostul lider britanic cu privire la OZN-uri și la incidentele neidentificate, dar trebuie să subliniem faptul că încă din secolul trecut fenomenul OZN a fost unul care a captat atenția celor mai importanți oameni din lume. Ciudat, sau nu, aproximativ 100 de ani mai târziu, adică în zilele noastre, există numeroși oameni care neagă acest fenomen atât de straniu.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top