Take a fresh look at your lifestyle.

Wilhelm Reich despre extraterestri

Joel Carlinsky ne atrage atenţia că pentru Wilhelm Reich, OZN-urile erau una din cauzele principale ale apariţiei energiei DOR.
Reich văzuse multe lumini pe cer care s-au ivit odată cu acele afişaje ale instrumentelor şi simptome resimţite de el şi de echipa sa. Creşterea energiei DOR în timp ce navele spaţiale se aflau prin preajmă a fost interpretată de Reich drept o armă pe care extratereştrii o foloseau împotriva planetei noastre.

Ipoteza cu navele spaţiale ca explicaţie a luminilor de pe cer făcea parte din cultura vremii şi căreia Reich i s-a conformat. Ȋntre 1954 şi 1955, Reich a organizat o expediţie în Arizona pentru un experiment. El a încercat să schimbe acea zonă din una de deşert într-una bioproductivă. Reich a identificat cauza extinderii zonelor de deşert: ariditatea era cauzată de DOR. Dacă energia DOR ar fi fost eliminată, iarba ar fi crescut şi atmosfera ar fi devenit din nou umedă. Tot acolo, apariţia DOR mai era şi o consecinţă a unei testări de bombă atomică în Nevada. Cu toate acestea, Reich s-a gândit că ar mai fi trebuit să existe o cauză a apariţiei DOR acolo. Această energie existase cu mult înainte de bombele atomice. Şi astfel Reich a ajuns la ipoteza, exagerată după spusele lui Joel Carlinsky, a OZN-urilor, teorie la modă pe atunci în cultura americană, pe tot cuprinsul ţării. Ȋn acea perioadă nenumăraţi oameni susţineau că ar fi văzut OZN-ri pe cer.

Unul din aspectele observate de Reich şi echipa sa nu se afla printre acelea raportate în mod general, şi anume starea de rău pe care le-o dădeau obiectele luminoase de pe cer, şi care era aceeaşi stare cauzată de energia DOR din experimentul oranur. Un alt aspect îl constituie faptul că acele obiecte luminoase puteau fi afectate de cloudbuster.

ozn apa2

Joel Carlinsky ne arată astfel cum Reich şi echipa sa au ajuns la o concluzie eronată. Aceştia, în loc să constate că ajunseseră la o nouă descoperire orgonomică, şi anume aceea că iluminarea orgone putea fi atât cauzată cât şi redusă de operaţiunile de cloudbusting, ei au ajuns la concluzia că Pământul era atacat de OZN-uri care foloseau DOR ca armă împotriva pământenilor.

Ȋntre timp, multe noi descoperiri din domeniul geofizicii au arătat că există aşa-numitele “earth lights”, lumini ale Pământului. Aceste lumini pot fi observate în condiţii meteorologice neobişnuite, şi înainte de o mişcare tectonică. După spusele lui Joel Carlinsky, Reich a observat acest fenomen şi l-a confundat cu luminile navelor spaţiale. Ȋnsă Reich avea de fapt a face cu un fenomen al energiei orgone. De aceea acele lumini au fost atrase de locul unde se făceau operaţiuni de cloudbusting şi de aceea au reacţionat la cloudbuster.

Loading...

Irina-Ana Drobot

loading...

Comentariile sunt închise.