WIKILEAKS ȘI RĂZBOIUL DINTRE SUA ȘI EXTRATEREȘTRI

WikiLeaks a făcut anunțul că în scurt timp, va prezenta documente care vor dovedi că SUA au fost în război cu extratereștrii, în Oceanul Antarctic.

În iunie 2004, obiecte subacvatice extraterestre s-au îndreptat către Guadalajara, Mexic, la 1600 kilometri față de frontiera cu SUA.

Conform WikiLeaks, armata americană a reuşit să îndepărteze o adevărată flotă extraterestră către oceanul austral. Știrea a fost prezentată de televiziunile mexicane. Media americană a refuzat să preia știrea.

În aceeași perioadă, un vapor de croazieră, Clelia II, cu 160 de pasageri la bord, care se afla în plin ocean austral, a avut probleme de navigare din cauza misterioaselor obiecte submersibile. La câteva luni după acest incident, un alt vapor, Nomber One Insung, s-a scufundat și 20 dintre cei 42 de marinari au murit.

În 14 octombrie 2004, spaţiul aerian newyorkez a fost închis timp de mai multe ore, din cauza unor motive extraterestre. Aceasta situaţie s-a produs după incidentul din Guadalajara.

Loading...

Corey Goode este cercetător american și s-a deplasat în Antarctica pentru a fi martor la descoperirea care fusese făcută de o echipă mixta de cercetători. Sub calota glaciară au fost descoperite ruinele unui oraș care a aparținut unei civilizații de uriași.

Aceștia aveau o înălțime de trei metri și craniile alungite. S-a spus că această civilizație era extraterestră și că ar fi ajuns pe Pământ acum 55000 de ani. Se crede că această civilizație a dispărut ca urmare a scăderii bruște de temperatură.

Armata rusă

Rușii au fost primii care au au susținut că în Antarctica au fost înregistrate anomalii detectate de un satelit de spionaj. Mai târziu, sub calota glaciară au fost descoperite ruinele unui oraș și epava unui obiect de zbor. Pentru că acestea sunt acoperite de calota glaciară si se află în profunzime, la 3 kilometri, cercetările sunt dificile.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și