Take a fresh look at your lifestyle.

Wikileaks, există viața extraterestră și nu suntem singuri în Univers

Documente secrete, marca Wikileaks, sugerează că cei mai mulți dintre oamenii de conducere ai omenirii cunosc faptul că nu suntem singuri în Univers și că suntem înconjurați de numeroase specii extraterestre.

În ultimii ani, din ce în ce mai multe persoane au ajuns să-și pună întrebări cu privire la fenomenul OZN. Odată cu expansiunea și dezvoltarea internetului, informația ajunge mai ușor la oameni și, probabil, că din acest motiv perspectivele globale se modifică considerabil. Cu toate acestea, adevărul, încă, este ascuns. Motivele pot fi variate, însă, chiar dacă suntem pregătiți sau nu, putem conștientiza faptul că Universul din care facem parte este unul inimaginabil de mare și este practic imposibil ca să existăm singuri în el.

De nenumărate ori, site-ul Wikileaks a făcut publice documente cu caracter secret. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când pe site-ul în cauză se găsesc numeroase documente, care sugerează că extratereștrii există și populează unele planete din galaxia noastră. Această informație are caracter secret, dar este cunoscută de liderii mondiali.

Chiar dacă pentru cei mai mulți, această informație pare una banală, există la nivel global o decizie prin care oamenii de rând trebuie protejați de astfel de informații. Se consideră că acestea sunt periculoase pentru bunul mers al societății și ar putea să destabilizeze întreg sistemul. Ciudat este faptul că războaiele nu sunt considerate atât de periculoase precum informațiile despre extratereștrii și prezența lor pe Terra.

Dr. Brian O’Leary, fost astronaut NASA și profesor de fizică la Princeton a declarat recent într-un interviu că nu suntem singuri în Univers și de nenumărate ori OZN-uri s-au prăbușit pe Terra, iar corpurile extratereștrilor au fost recuperate.

Da, nava lor prăbușit și trupurile au fost recuperate. Nu suntem singuri în Univers și au fost aici de mult timp”, susține O’Leary.

Loading...

autopsia extraterestrului

Cu toate acestea, informațiile de acest gen nu sunt făcute publice. Ele sunt ascunse în arhive, care poarta marca top secret și astfel discreția la nivel global este asigurată. Există numeroase voci, care susțin că acești extratereștrii, care ne vizitează periodic planeta pot fi ostili și ne pot pune în pericol oricând existența civilizației.

Dar dacă ei cunosc existența noastră de mii de ani, oare de ce până în prezent nu s-a întâmplat acest lucru? Oare nu este vorba despre o conspirație, prin care se încearcă manipularea conștiinței generale cu privire la viața extraterestră?

loading...

Comentariile sunt închise.