Take a fresh look at your lifestyle.

Web Bot: Predictii infricosatoare pentru anul 2013

Web Bot este un program care acționează pe internet și este capabil să efectueze diverse previziuni asupra viitorului. A fost creat în 1997 de către Clif High pentru a face previziuni cu privire la tranzacțiile bursiere, dar Web Bot s-a dovedit a fi un miracol în materie de profeții cu privire la tot ceea ce se întâmplă în lume. Modul său de funcționare este relativ simplu pentru că el colectează toate cuvintele cheie scrise într-o anumită perioadă de timp pe internet, după care dezvoltă mai multe previziuni pentru anul în curs sau pentru diverse perioade de timp.

De-a lungul timpului, Web Bot a făcut diverse previziuni despre evenimentele majore petrecute pe glob. În acest fel, acest program a devenit apreciat și consultat ori de câte ori nevoia de a cunoaște viitorul devine insuportabilă. În acest sens, Web Bot a făcut o serie de previziuni pentru ceea ce se va întâmpla în anul 2013.

1. Diverse evenimente naturale tragice vor lăsa zone întregi fără curent și internet. Previziunea se referă mai mult la evenimentele meteorologice care se vor intensifica vizibil în anul în curs. De asemenea, Web Bot se referă și la anumite furtuni solare, care vor avea un impact devastator asupra Terrei.

2. Cutremure majore în diferite zone ale globului, unele dintre ele urmate de tsunami. Aceste cutremure se vor înregistra în zonele de coastă și țări precum Chile, Peru, Australia, Indonezia, SUA, Japonia, vor putea fi afectate de cutremure și tsunami. Dacă aceste evenimente se vor produce, vor fi atât de devastatoare încât acestor țări le va lua ani buni ca să-și revină.

Pe la jumătatea anului, conform previziunilor robotului de internet, omenirea poate să se aștepte la diverse fenomene naturale precum eruperea unui vulcan gigant sau chiar prăbușirea unui meteorit de dimensiuni medii sau mici într-o zonă centrală a planetei noastre.

3. Prăbușirea dolarului american este un fapt care se va petrece în decursul acestui an. Web Bot avertizează că din cauza colapsului, dar și crizei economice, dolarul american se va prăbuși atât de dramatic încât este posibil să dispară ca monedă oficială.

Loading...

De asemenea, un nou val din criză economică va lovi nu doar Statele Unite ci și multe alte țări din lumea întreagă.

4. Vulcanul Krakatau se apropie de punctul său culminant după care se va produce o erupție cum nu s-a mai văzut până în prezent. Se estimează că pagubele materiale vor fi ordinul a 2 trilioane de dolari americani. Această sumă este de-a dreptul imposibil de imaginat, dar Krakatau este unul dintre cei mai mari vulcani din lume. Este situat în Indonezia, în strâmtoarea Sunda, la 50 de km de coasta de vest a insulei Java și la 40 de km de insula Sumatra.

web-bot

Acestea sunt cele patru mari predicții pe care le-a făcut Web Bot pentru 2013. Dacă ele se vor îndeplini sau nu rămâne de văzut pentru că la cum au evoluat lucrurile orice este posibil în ziua de astăzi.

loading...

Comentariile sunt închise.