Vremea schimbării: Previziunile unui medium pentru 2017 sunt extrem de sumbre

Craig Hamilton-Parker, un medium celebru din Statele Unite ale Americii, a avut curajul să facă o serie de previziuni pentru anul 2017. Interesant este faptul că acestea sunt toate negative și astfel se confirmă faptul că anul în care doar ce am pășit va fi unul dificil.

Hamilton-Parker este recunoscut la nivel mondial pentru acuratețea prezicerilor sale. El a anticipat cu aproximativ un an înainte Brexitul, cât și demisia premierului britanic David Cameron. Mai mult de atât, i-a anunțat pe americani cu câteva luni înainte că Donald Trump va fi următorul președinte al SUA.

– Pentru anul 2017, mediumul american a anunțat o serie de evenimente nu tocmai plăcute, după cum urmează:

– Moneda unică Euro se va prăbuși dramatic

– Hillary Clinton va părăsi scena politică prin ușa din spate după ce o serie de documente secrete vor fi făcute publice

– Un atac biologic asupra unei școli din Europa

loading...

– Coreea de Nord se va uni cu Coreea de Sud, după ce Kim Jung-un va fi îndepărtat

– O epidemie severă de gripă la nivel mondial

– Palatul Westminster va fi cuprins de flăcări, aici există posibilitatea unui atac terorist

– Încercarea răpirii sau chiar asasinarea Papei Francisc

Pe parcursul celor 12 luni ale lui 2017, Hamilton-Parker crede că se vor petrece numeroase schimbări la nivel mondial. Anul în curs ar putea să aducă noi perspective asupra vieții, dar și asupra vieții politice din lume.

În timp ce Europa va fi decimată de anumite atacuri teroriste, în SUA va crește considerabil rata criminalității. Mai mult de atât, va exista posibilitatea ca o mare ruptură să se petreacă între Nord și Sud pe tema politicii. SUA astfel se va diviza și o criză politică va pune stăpânire pe această țară.

În ciuda faptului că aceste previziuni sunt de-a dreptul înfiorătoare, mediumul american susține că atât 2017, cât și 2018 vor fi anii de cotitură ai secolului și acum se vor produce unele schimbări majore, care vor conduce societatea spre o viață mai bună.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.