Vortexurile temporale care au înghițit armate întregi! Dispariții inexplicabile

Vortexurile temporale care au înghițit armate întregi! Dispariții inexplicabile

În anul 1707, în timpul războiului de succesiune din Spania, 4000 de soldați din armata lui Filip al V-lea au dispărut în Pirinei.

Regele a trimis mai mute expediții pentru a face lumină în acest caz. Au fost efectuate căutări care s-au soldat fără succes. Nu au fost descoperite cadavre, arme sau cai.

În anul 1858, un batalion format din 650 de soldați a dispărut în mod misterios într-o pădure de lângă Saigon. La o distanță de 2 km, un alt batalion urma același traseu. Comandantul acestui batalion a declarat că nu a auzit nimic particular. Dispariția s-a produs în cea mai perfectă liniște.

O altă dispariție la fel de spectaculoasă s-a petrecut în anul 1937, atunci când japonezii au invadat China. Colonelul chinez Li Fu Sien a plasat două batalioane de-a lungul fluviului Yangtze. Fără să fi avut loc vreo luptă, unul dintre batalioane a dispărut.

Acum 2500 de ani, în anul 524 î.Hr., armata perșilor formată din 50000 de soldați, a dispărut în deșertul egiptean. Istoricul Herodot a scris despre această dispariție.

Vortexuri?

Mult mai târziu, Albert Einstein a fost preocupat de fenomenul vortexurilor care în opinia sa ar fi fost cauza acestor dispariții. Celebrul fizician localizase câteva zone în care susținea existența unor vortexuri puternice. Printre acestea se numărau, Santa Cruz, Pennsylvania, Montana, Oregon.

Loading...

În anul 1886, Henry Boudet publica o carte despre existența unui vortex în Rennes, Franța, un loc unde au fost descoperite vestigii ale celților. Boudet susținea că structurile din piatră din zonă au o încărcătură energetică deosebită. El susținea existența unei porți temporale de trecere spre altă dimensiune.

Dispariția din Corsica

Revenind în zilele noastre, în Corsica, în anul 2013, a avut loc una dintre cele mai misterioase dispariții. După 6 ani de investigații, cazul a rămas neelucidat. Mai mulți agricultori din Franța au efectuat o excursie în Corsica pentru a vizita casa celebrului împărat Napoleon.

vortex

Din grup făcea parte Henri Boiron, care alături de soția sa sărbătorea 50 de ani de la căsătorie. Deplasarea până la casa lui Napoleon s-a făcut în șir indian, dat fiind îngustimea potecii. Boiron încheia acest șir. O bună parte din traseu, Boiron a discutat cu soția lui, care mergea în fața sa.

În mod inexplicabil, Boiron a dispărut. Poliția a început căutările. Corsica fiind o insulă, s-a presupus că Boiron nu avea cum să o părăsească, mai ales că toate vapoarele care efectuau legătura cu alte destinații au fost verificate. Căutările au durat câteva săptămâni.

loading...

Related posts