Descopera

VORTEXURILE, ENTITĂȚI COSMO-TELURICE

Cercetătorii susțin că, vortexurile sunt cele mai puternice fenomene geobiologice cunoscute până acum. În misterioasa lume eterică, ele sunt mai puțin vizibile. Ele sunt prezentate ca având formă de spirală și peste 100 de metri înălțime, terminându-se la 50 de metri sub pământ.

Un vortex este format din două părți, două spirale care sunt legate între ele. Au fost numite entități cosmo-telurice.
De regulă, ele sunt localizate în zonele considerate sacre. Ele nu pot fi deplasate și din această cauză, în jurul lor, au fost construite temple, catedrale, altare.

Se spune că un vortex este o sursă de energie care are posibilitatea de a transmite energia, dintr-o lume în altă lume. Vortexurile sunt niște porți care traversează timpul și spațiul.

Fiecare dintre noi care intrăm într-o astfel de zonă ne transformăm, în sensul că simțim și gândim altfel. Multe sit-uri arheologice, parcuri naționale sunt construite în astfel de zone, unde se află cele mai puternice noduri vibratorii din lume.

În ceea ce privește natura vortexurilor, acestea sunt turbioane de energie electrică și magnetică. Sunt un fel de grile gravitaționale și electromagnetice.

Vortexurile care se formează la sud de ecuator se rotesc în sens invers acelor de ceas, iar cele de la nord, în sensul acelor de ceas. Această rotație este determinată de polaritatea terestră.

Vortexurile electrice distribuie energia către exterior, iar vortexurile magnetice spre interior.
Unele vortexuri distribuie energie adamantină, numită akash, care are puterea și strălucirea diamantului și altele distribuie energie dimensională.

loading...

De mii de ani, omul și-a ales cu mare grijă locul unde și-a construit o casă. Vechii greci studiau cu mare atenție zona de construcție, realizând măsurători ale energiilor. Realizau adevărate acupuncturi ale pământului. Astfel erau stabilite liniile de forță energetice, telurice și cosmice.

Pentru că nu sunt vizibile cu ochiul liber aceste linii de forță, anticii le marcau cu movile, doline sau cruci, pentru a fi recunoscute ușor.

Lăcașurile de cult erau instalate în aceste zone și erau construite din piatră pentru că este materia cea mai stabilă la vibrații.
Toate lăcașurile de cult erau orientate cu fața către răsărit, pentru că energia provine din locul unde Soarele răsare.

Nivelul de vibrații se măsoară în unități Bovis, după numele inventatorului acestui aparat de măsurare. În mijlocul unei catedrale, nivelul vibrațiilor poate atinge 7 Bovis. Nu este recomandat să rămânem foarte mult într-o astfel de zonă pentru că poate crea dezechilibre în organism.

Vortexurile au energii diferite în cursul unui an. Nu întâmplător, ritualurile se făceau în anumite perioade ale anului, atunci când energiile erau puternice.

vortexurile - VORTEXURILE, ENTITĂȚI COSMO-TELURICE

Nu este o coincidență faptul că, OZN-urile sunt atrase de aceste zone în care există linii de forță energetică. Rămâne ca știința anilor viitor să ne dezlege acest mister.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top