The news is by your side.

VORTEXUL POLAR S-A DECLANȘAT! URMEAZĂ CATACLISMUL!

0

Realitatea că oamenii au luat contact cu civilizațiile extraterestre este din ce în ce mai clară. Mai mult, contribuția acestor civilizații la originea și dezvoltarea noastră devine evidentă. Institutul Național de Antropologie din Mexic a publicat codexuri, artefacte și documente care atestă faptul că extratereștrii erau vizitatori periodici ai mayașilor. Unele artefacte au fost descoperite acum 80 de ani, dar au fost ținute departe de ochii publicului.

Aceste descoperiri și implicit prezentarea lor, vor răsturna rânduieli ale istoriei, biologiei, fizicii.
Mulți dintre cercetători s-au întrebat cum a putut o civilizație mică, cum a fost cea a mayașilor, să dispună de atâtea descoperiri. Practic mayașii, ca și egiptenii sunt prezenți în istorie ca fiind dintotdeauna civilizații avansate, ca și cum s-ar fi născut într-un stadiu avansat de dezvoltare, fără a parcurge etapele anterioare, necesare dezvoltării.

Cum au apărut, la fel de misterios au dispărut. Artefactele prezentate au fost secrete de stat, timp de 80 de ani. Artefactele reprezintă OZN-uri, Pământul în toată splendoarea sa, comete și extratereștrii. Purtătorul de cuvânt al institutului a declarat că în jungla mexicană, cercetătorii au descoperit piste de aterizare care au o vechime de trei mii de ani. Sub o piramidă mayașă au fost descoperite 350 de artefacte, care atestă relația mayașilor cu civilizațiile extraterestre. Se spune că Mexicul este una dintre cele mai importante țări în ceea ce privește astfel de tezaure.

Putem să ne punem întrebarea, dacă astfel de civilizații au dispărut la fel de misterios cum au și apărut pe Pământ, ce se va întâmpla cu civilizația noastră? Sfârșitul lumii a făcut obiectul multor predicții. Unii am zâmbit când le-am citit, alții ne-am gândit că există un sâmbure de adevăr. Ceea ce vreau să vă informez este faptul că în 14 martie 2014, cotidianul britanic The Guardian a publicat un studiu efectuat de sociologi și naturaliști, finanțat de Goddard Space Flight Center, NASA, care a anunțat sfârșitul civilizației noastre.

Studiul susține că în următoarele decenii se va produce un cataclism. Pentru a ajunge la acest scenariu apocaliptic, ei s-au bazat pe un sistem care se intersectează cu mai multe științe, denumit Handy (Uman și Natură în Dinamică). Cele două cauze care vor duce la acest sfârșit sunt pe de o parte, proasta gestionare a resurselor naturale, pe de altă parte, împărțirea inechitabilă a bogățiilor în lume.
Aceste concluzii se bazează pe o ciclicitate istorică, dând ca exemplu în acest sens dispariția mayașilor sau a imperiului roman, ciclicitate care se repetă la 5000 de ani.

Factorii care determină acest cataclism sunt clima, apa, energia, populația, agricultura. Totul se va întâmpla sub privirile altor civilizații extraterestre, care ne-au monitorizat mult timp și că perioada testului l-a care am fost supuși se apropie de sfârșit. Unii dintre dumneavoastră sunteți sceptici la astfel de predicții, însă vă reamintesc că acest studiu a fost comandat și finanțat de NASA.

Climatologul John Casey a tras un semnal de alarmă, afirmând că în următorii ani, un val de frig va cuprinde planeta, care va dura 30 de ani. Casey susține că activitatea Soarelui s-a diminuat și se va diminua accentuat în următoarele decenii. Soarele a avut o activitate diminuată la sfârșitul anului 1700 și la începutul anului 1800, fenomen denumit solar minimum. Casey a demistificat teoria conform căreia asistăm la fenomenul de încălzire globală. Începând cu 2007, susține el, procesul de răcire planetară a început.

vortexul_polar VORTEXUL POLAR S-A DECLANȘAT! URMEAZĂ CATACLISMUL!

În sprijinul celor de mai sus, el a analizat temperaturi pe ultimii 100 de ani și a constatat că temperaturile sunt în descreștere de la an la an. El susține că vortexul polar s-a declanșat și că în următorii 10 ani, dacă nu luăm măsurile care se impun, vom fi victimele unui cataclism. Vârful acestei perioade de frig va fi atins între 2020 și 2030. Cererile de petrol vor crește iar agricultura va fi un segment mort.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și