Voronej: Unul dintre cele mai sângeroase atacuri ale extratereștrilor asupra oamenilor

Voronej: Unul dintre cele mai sângeroase atacuri ale extratereștrilor asupra oamenilor

Unul dintre cele mai sângeroase atacuri ale extratereștrilor asupra oamenilor s-a produs la o bază militară sovietică din Siberia. Cazul este prezent într-un raport desecretizat și publicat pe site-ul oficial al CIA.

În apropierea bazei militare, soldații au observat un OZN. Comandantul bazei a ordonat deschiderea focului, moment în care cinci extratereștri au ieșit din OZN. Raportul îi prezintă ca având aspect umanoid, cu capete mari și ochi imenși negri.

Cei cinci au fuzionat într-o sferă luminoasă albă care vibra puternic. După câteva momente, sfera a explodat, ucigând 23 de soldați. Moartea acestora s-a produs prin un fenomen de pietrificare. Doi soldați care se aflau la o distanță mai mare au supraviețuit.

Conform raportului CIA, agenți KGB s-au deplasat în Siberia pentru a ancheta cazul. Raportul întocmit de CIA conține 250 de pagini și a fost realizat ca urmare a unor documente KGB, care după anul 1992, prăbușirea URSS, au fost sustrase din arhivele KGB și au ajuns în posesia CIA.

Pe același site a mai fost publicat un document care poartă denumirea de cazul Petrozavodsk.

Într-o noapte din septembrie 1977, peste 200 de persoane locuitori ai unui sat aparținând Republicii Carelia au fost martori la apariția pe cer a unui obiect care emitea raze puternice și care avea în jurul său format un halo alb. Obiectul se îndrepta către zona de vest a URSS-ului. Mai târziu, obiectul a fost vizibil de către locuitorii din Leningrad.

Loading...

Ipoteza că ar fi fost vorba despre un satelit nu a fost sustenabilă pentru că viteza de deplasare și dimensiunile erau foarte mari.

A urmat o altă întâmplare care s-a produs în anul 1989, la Voronej, un oraș situat la 466 km față de Moscova. Mai mulți copii și adulți care se aflau în parcul central din Voronej au declarat că un OZN a aterizat în parc, din care a coborât un extraterestru care avea în mână un fel de pistol.

În momentul în care s-a creat o panică generală, extraterestrul ar fi tras cu arma spre grupul de copii după care OZN-ul s-a ridicat silențios și a dispărut.

Măsurătorile efectuate au relevat un nivel ridicat de radioactivitate. Incidentul a fost plasat în sfera top secret și până în zilele noastre nu s-a știut despre el.

Interesant este faptul că acele entități extraterestre au transformat oamenii în stană de piatră, la fel cum textele antice povestesc despre cum zeii îi pedepseau pe oameni. Oare să existe o legătură între aceste entități extraterestre și zeii, care erau idolatrizați de oameni în timpuri demult apuse?

loading...

Related posts