Vom învinge moartea! Oamenii se vor transforma în avatari și vor trăi într-o realitate simulată

Dan Farcaș este unul dintre cei mai valoroși cercetători români. El a publicat 25 de cărți dintre care 15 au ca subiect civilizațiile extraterestre. Teoria sa privind civilizațiile extraterestre este una interesantă.

În galaxia noastră există 100 miliarde de sisteme solare. Pentru a se naște o civilizație este nevoie de multe condiții. Profesorul este convins că omenirea va suferi schimbări dramatice în următoarea sută de ani.

El estimează că jumătate din omenire va trăi într-un mediu virtual. Va fi un fel de a doua viață reconstituită cu ajutorul unor avatare. Moartea nu va mai fi la fel pentru omenire.

Omul se va transforma nu numai din punct de vedere fizic, ci și spiritual. Este imposibil să trăiești în același ritm milioane de ani. Conform profesorului Farcaș, primul caz de aterizare a unui OZN în România, atestat științific, a avut loc în septembrie 1972, în apropiere de localitatea Valea Plopului, Prahova.

Întâmplarea s-a petrecut în noaptea de 2 septembrie, atunci când paznicul de la un CAP a văzut pe dealul din apropiere o stea cu coadă care a aterizat într-o livadă. Zona a fost cercetată a doua zi de mai mulți locuitori.

Loading...

A fost descoperită o zonă circulară cu un diametru de 4,5 metri. Tulpinile erau rupte la un metru de la sol, iar în mijlocul cercului era un fel de mușuroi cu un diametru de 14 centimetri și o adâncime de doi metri.

De la gaură porneau radial trei urme de tălpici, identice, bine imprimate în sol. Cercetătorii care s-au deplasat la fața locului au constatat o creștere a radioactivității de tip gamma. S-a estimat că obiectul care a aterizat avea o greutate de câteva tone, iar solul fusese expus la temperaturi foarte mari. Obiectul a aterizat fără probleme între două linii de înaltă tensiune.

Mulți ani, pe zona circulară, vegetația a lipsit cu desăvârșire. Un alt eveniment care putea să fie tragic s-a petrecut în 30 octombrie 2007, atunci când un MIG 21 a evitat în ultimul moment ciocnirea cu un OZN.

Avionul decolase de la o bază din Câmpia Turzii și efectua un zbor de antrenament. Obiecte misterioase i-au distrus carlinga. Impactul s-a produs în 67 milisecunde.

avatari

Expertiza realizată de cercetători a arătat că impactul a fost realizat de un obiect cu o duritate mai mare ca cea a sticlei organice din care era fabricată carlinga. În imaginile surprinse din carlingă se văd două obiecte care au trecut prin fața avionului, precum ceva care trece prin fața unei mașini, dar fără să o atingă.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și