VLADIMIR PUTIN, secrete și mistere

VLADIMIR PUTIN, secrete și mistere

Viața personală a președintelui Putin este plină de umbre și secrete. Jurnaliștii de la agenția de presă Reuters au încercat să deslușească o parte din aceste mistere.

În anii 1985 și 1986, în timp ce era ofițer KGB la Dresda, Putin devine tată. Prima lui fiică, este căsătorită cu Nikolai, unul dintre acționarii de la cea mai mare bancă din Rusia. Tatăl lui Nikolai este prieten din copilărie cu Putin.

Katarina deține acțiuni la compania petrochimică Sibur Holding în valoare de 2,83 miliarde de dolari. Katarina și soțul său dețin o proprietate luxoasă la Biarritz, estimată la 5,3 milioane de euro.

Katarina a absolvit Universitatea din Moscova, inginerie și matematică și conduce o fundație cu caracter științifică, numită Innopraktica.

Despre sora sa, Maria, se cunosc mai puține lucruri. A absolvit studii la Universitatea din Moscova în domeniul medicinei și este căsătorită cu un om de afaceri olandez. Presa occidentală a scris că în anul 2013, imediat după accidentul aviatic din Ucraina, în care au murit 193 de olandezi, primarul localității în care cei doi trăiau i-a obligat să părăsească orașul. Acestea au fost ultimele informații despre cei doi.

După 29 de ani de mariaj, Putin s-a despărțit de soția sa, Ludmila, însă legătura cu fiicele sale a rămas foarte strânsă. Conform datelor oficiale, Putin câștigă într-un an în jur de 100000 de euro. Expertul financiar Bill Browder susține că Putin este cel mai bogat om din lume, averea sa fiind în jur de 200 miliarde de euro.

Loading...

În 6 iunie 2013, Putin anunță în cadrul unui interviu televizat că a divorțat de soția lui Ludmila. Presa occidentală a scris că în spatele acestui divorț a stat relația amoroasă cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu 30 de ani mai tânără decât Putin.

După divorț, Ludmila a intrat într-un con de umbră. În anul 2017, o publicație franceză susținea că aceasta locuiește în Franța, la Biarritz, cu un partener de viață cu 20 de ani mai tânăr, pe nume Artur Ocheretni. Vila în care locuiesc este sompuasă, are o valoare de 6 milioane de euro și ieșire la Atlantic.

În mod oficial, după divorțul de Putin, Ludmila are un venit lunar de 2000 de euro, iar pentru a da bine în ochii publicului, proprietarul vilei este Artur Ocherenti.

putin

În ceea ce privește femeia din umbra lui Putin, Alina Kabaeva, s-a născut în anul 1983, în Uzbekistan. A fost gimnastă olimpică, iar în perioada 2007-2014, a făcut parte din Duma de Stat. Din 2014, este șefa consiliului de administrație al unui trust de presă favorabil Kremlinului.

Pe surse, a apărut informația că în timpul Jocurilor Olimpice de la Soci, cei doi și-au oficializat relația. În anul 2008, Alina a dat naștere unui băiat. Niciodată nu a declarat numele tatălui. Cinci ani mai târziu, în anul 2013, Alina se deplasează în SUA unde naște o fetiță.

loading...

Related posts