Mozaic

VLADIMIR PUTIN, CEL MAI BOGAT OM AL LUMII

Vladimir Putin și-a ținut familia departe de agitația media. De curând s-a aflat că Ludmila, fost sa sotie, și-a refăcut viața și locuiește în sudul Franței într-o vilă estimată la 7 milioane de euro. Ludmila este căsătorită cu un bărbat care este cu 20 de ani mai tânăr.

Putin și Ludmila au două fiice. Una dintre ele se numește Katerina Tikhonova, după numele de fată al mamei lui Putin. S-a dorit evitarea numelui de Putin din motive lesne de înțeles.

Este căsătorită cu Kirill Shamalov, acționar la Rossiya Bank, banca elitei rusești. Cei doi au o vilă la Biarritz estimată la 4 milioane de dolari. Vila are ieșire la mare și are o grădină de 2000 de metri pătrați.

Analiștii financiari au estimat averea acestui cuplu la 2 miliarde de dolari. Averea este bazată pe acțiunile pe care Katerina le are la Sibur, o societate de gaz și petrochimie.

Despre averea lui Putin s-a scris mult. Putin susține că este o persoană cu un venit decent. Lunar primește 12000 de euro pentru funcția de președinte.

El a declarat că deține o mașină tip Lada și un apartament de 77 metri. Pe de altă parte, alți analiști financiari susțin că averea lui este de 40 miliarde de dolari și că este cel mai bogat om din Europa. Această afirmație au făcut-o și cei de la CIA.

loading...

Un cunoscut analist financiar a declarat că 30% din bugetul federal este furat. Pentru renovarea Kremlinului o firmă din Elvetia a primit 12 miliarde de dolari. De ce Elveția, se întreba analistul?

În clasamentul Forbes 2014, Putin ocupa poziția a șaptea. Pe prima poziție se afla Bill Gates cu o avere de 76 miliarde de dolari.
Bill Browder a fost cel mai important investitor străin în Rusia și a declarat pentru postul de televiziune CNN că în realitate, averea lui Putin este de 200 miliarde de dolari, o bună parte fiind în bănci din Elvetia.

putin - VLADIMIR PUTIN, CEL MAI BOGAT OM AL LUMII

Browder a declarat că Putin este cel mai bogat om de pe planetă. Despre premierul Rusiei, Dimitri Medvedev se spune că are o avere de 250 milioane de dolari.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top