VIZIUNEA LA DISTANTA

VIZIUNEA LA DISTANTA

În anul 1972, Pentagonul lansa proiectul Stargate care avea ca scop studierea fenomenelor psihice, în special, viziunea la distanța. La scurt timp, CIA s-a implicat în acest proiect, fiind interesată de informații privind planeta Marte. În acest sens, CIA a angajat un medium care avea viziuni la distanța cu ajutorul celui de al treilea ochi.

Viziunile pe care le-a avut cu privire la planeta Marte, s-au dovedit, mai târziu, a fi extrem de exacte. El a descris existența unor piramide pe latitudinea nordică de 40 de grade, existența unor crevase, canioane, ziduri în interiorul cărora sunt construcții uriașe.

Viziunea la distanța este definită ca fiind o percepţie extrasenzorială care permite obţinerea de informații despre o persoană, un obiect, o situație, fără a utiliza cele cinci simţuri clasice.

Ingo Swann este unul dintre primii vizionari la distanța. El a devenit celebru în anii 70, atunci când a efectuat experimente memorabile. Datorită capacităţilor sale extrasenzoriale ieşite din comun, a fost cooptat de CIA, unde a lucrat mai mult de zece ani.

La începutul cooperării sale cu CIA, a activat în cadrul proiectului Stargate, iar mai târziu, a lucrat ca formator în cadrul proiectului Remote Viewing Project, în care scopul principal era activitatea teroristă care se desfăşura în întreaga lume.

Ingo Swann a reușit să realizeze experimente încununate de succes trecând peste o barieră fizică, oceanul. Este cunoscut faptul că oceanul blochează undele electromagnetice. El a reușit să comunice cu doi subiecţi care se aflau într-un submarin în Oceanul Pacific, prin puterea minţii.

În cei zece ani de cooperare cu CIA, a reușit 28 de experimente. Unul dintre aceste experimente a avut loc în anul 1972, atunci când un bombardier sovietic s-a prăbușit undeva în Africa. Cu toate că sovieticii au efectuat căutări pe o vastă zonă, acestea nu au avut succes. Ingo Swann a reușit să localizeze epava avionului, undeva în jungla din Zair.

Președintele american Jimmy Carter a vorbit în termeni elogioşi despre performanța lui Swann. După ce a intrat în transă, Swann a dat toate coordonatele zonei unde s-a produs accidentul.

previziune-viitor

În anul 1975, a avut loc un alt experiment, viziune la distanța de pe Lună. Au urmat planetele Jupiter și Saturn.

S-a spus că viziunea la distanța a însemnat o nouă eră în activitatea de spionaj. Vizionarii antrenați de Swann au reușit să localizeze baze militare secrete sovietice, submarine.

CATEGORIES
Share This