VIZIUNEA LA DISTANȚĂ, O NOUĂ FORMĂ DE SPIONAJ

În anii 70, SUA și URSS au alocat sume importante unor proiecte care aveau ca scop atragerea unor persoane cu puteri paranormale și utilizarea lor în ceea ce s-a numit viziune la distanță, adică, localizarea unor locații secrete.

La americani, proiectul s-a numit Scanate, a fost finanțat de CIA și a fost realizat de Stanford Research Institute. Viziunea la distanță se baza un principiu cuantic în care se spune că între corpurile solide și izolate se crează un câmp energetic universal.

Cercetătorul Russel Tags a susținut că noi, oamenii, chiar dacă suntem izolați suntem pretutindeni, suntem într-o comunicare instantanee.

Subiecții au avut parte de un antrenament care a durat trei ani de zile, după care au participat la misiuni secrete. Informațiile care au fost declasificate au arătat că au existat două tipuri de secvențe. Primul tip era o viziune coordonată, în care vizionarul descria ceea ce vede, după ce i-au fost date coordonate geografice. Cel de al doilea tip se numea viziune lărgită și se realiza prin tehnici de meditație.

În ambele tipuri, vizionarul intra într-o stare de relaxare. Alături de el se afla o altă persoană, numită ghid, care îl incitat pe vizionar să descrie ceea ce vede.

S-a spus că viziunea la distanță a însemnat o nouă eră în activitatea de spionaj. Până în anul 1995, americanii au dezvoltat în paralele un alt proiect numit Stargate. Când celelalte mijloace de spionaj eșuau, se apela la cei 22 de vizionari din cadrul proiectului.

loading...

După anul 1995, revista Time Magazine a publicat un articol în care se spune că proiectul Stargate continuă cu trei vizionari la Fort Meade, Maryland. Proiectul avea un buget de 500000 de dolari anual.

În cadrul proiectului, unii vizionari aveau capacități excepționale. A fost identificată cu exactitate ziua în care URSS-ul a lansat un submarin.

Ingo Swann a fost unul dintre vizionarii care au lucrat la acest proiect. În timpul ședințelor de vizionare la distanță, creierul său manifesta activități electrice ieșite din comun, mai ales în lobul occipital drept care este în legătură cu vederea.

Timp de zece ani, Ingo Swann a antrenat vizionarii care au fost utilizați în cadrul proiectului Stargate. În anul 1975, el a avut primele viziuni despre Lună și a prezentat în detaliu structurile artificiale de pe suprafața lunară. El a descris existența unor piramide și a unor construcții sub formă de domuri.

Un alt experiment a avut loc între doi subiecți care se aflau în două submarine, în oceanul Pacific. Cei doi au comunicat, în ciuda faptului că oceanul blochează undele electromagnetice.

VIZIUNEA LA DISTANȚĂ - VIZIUNEA LA DISTANȚĂ, O NOUĂ FORMĂ DE SPIONAJ

În anii 70, un bombardier rus s-a prăbușit într-o zonă izolată din Africa. Timp de un an, militarii ruși au căutat epava avionului. A fost nevoie de un vizionar din cadrul proiectului Stargate care a reperat epava în Zair.

Un alt experiment mai puțin obișnuit l-a realizat Swann cu privire la planeta Jupiter. El a declarat că Jupiter prezintă un inel, în jurul orbitei sale. Mulți ani mai târziu, astronomii au descoperit existența acestui inel.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns