VIZITATORI DIN LUMEA DE DINCOLO – Cazuri șocante!

0

Einstein spunea că materia nu există. Ea este o formă condamnată de energie. Vă prezentăm câteva întâmplări relatate de specialiști, cu vizitatori din lumea de dincolo.

Elisabeth Kubler Ross este medic anestezist și autoarea cărții Moartea este un răsărit de soare. Ea a lucrat ca medic anestezist într-un spital din SUA și a studiat fenomenele generate de apropierea morții. În una in zile, în timp ce se afla în liftul spitalului a întâlnit o femeia care îi fusese pacientă și murise cu un an în urmă și care se numea Eva Schwartz.

Apariția era vaporoasă și i s-a adresat cu o voce clară, dacă o poate însoți până acasă. Pe lângă faptul că era anestezist, doctorița era și psihiatru. A crezut că are halucinații, că este foarte obosită.

Când au ajuns la locuința medicului, apariția a întrebat-o dacă știe unde locuiește preotul care a înmormântat-o. Pentru că nu cunoștea adresa, medicul a rugat-o să-i scrie câteva cuvinte pe o coală de hârtie.

Așa cum povestea medicul Ross în cartea sa, biletul a fost o dovadă materială că apariția o vizitase. Un alt caz la fel de straniu a fost povestit de Alexandra Cazorla, medium. În una din zile, ea a fost vizitată de o tânără, o apariție stranie.

I s-a părut că este ciudat ca în luna iulie, pe o căldură insuportabilă, să fii îmbrăcată într-o rochie lungă neagră, să porți mănuși din dantelă și un șal mare la gât.

Privind-o mai atent, Cazorla și-a dat seama că o mai văzuse pe tânără la un festival de clarviziune organizat la Cannes. Pentru că era privită insistent, tânăra, cu o voce sacadată, stridentă și metalică, i-a spus că a fost strangulată.Gazda a întrebat-o unde locuiește.

Răspunsul a fost năucitor, în cimitirul Pere Lachaise. Tânăra femeie a scos din geantă o monedă pe care i-a oferit-o lui Cazorla. A condus-o până în antecameră unde, sub privirile secretarei a dispărut.

fotografii cu fantome - VIZITATORI DIN LUMEA DE DINCOLO - Cazuri șocante!

Cazorla a studiat moneda, era din anul 1880 și a pus-o într-o cutie. Ea a declarat că nu a mai deschis cutia, de teamă ca apariția să nu revină.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și