Mistere

VISELE PREMONITORII
Mozaic

VISUL, manifestarea unei lumi paralele?

2views

Visul reprezintă cea de a doua viață a noastră. Într-o perioadă de 70 de ani, 25 de ani îi petrecem visând. Visul este o viață paralelă, fantastică, care uneori devine realitate.

Față de complexitatea vieții și, implicit, a existenței noastre într-un corp material, mesajele onirice au un ambitus destul de riguros delimitat. Fiecare on are codul personal de elemente semnificative, de mesaje.

Regretatul Ion Țugui relata în unele din cărţile sale despre o tânără care timp de mai mulți ani a visat în ziua în care s-a născut, 3 martie, același vis. Tânăra se afla pe un câmp întins pe care se afla o clepsidră din care curgea un nisip negru.

Visul s-a repetat ani de zile. Este visul o poartă de a trece spre alte dimensiuni? Fiecare dintre noi trăim într-o tristă schemă a materialității, o capcană. Visul este o dimensiune plină de energii și vibrații. Suntem simpli spectatori, paralizați, iar forțe necunoscute ne conduc în această misterioasă și inexplicabilă călătorie.

Raymond Moody scria, corpurile cele mai frumoase din evoluția vârstelor pământene, le redobândim în dimensiunea astrală. Omul pământean are în structura sa o parte cosmică.

Loading...

Existența noastră terestră este un cumul de calități și greșeli. Ieșim din această lume cu ajutorul mentalului care extrapolează funcțiile cerebrale. Freud a fost unul dintre marii psihanaliști care s-a ocupat de vise.

El susținea  influența sinelui asupra eului, a analizat manifestările onirice sexuale, instinctele bestiale. Visul depășește barierele cenzurii materialiste. Nu toate visele se vor întâmpla în plan real. Nu toate sunt obiective care se vor realiza.

Și totuși, o categorie a parte o constituie visele premonitorii. Acestea nu mai țin de funcțiile fiziologice și glandulare, de disfuncții psihice. Visele premonitorii sunt călătorii astrale în viitorul fiecăruia dintre noi.

rp_vise1.jpg

Viitorul se află într-o altă dimensiune, una astrală, unde pătrundem dirijați de forțe necunoscute.

loading...