Take a fresh look at your lifestyle.

VISELE PREMONITORII, INCURSIUNI ÎN VIITOR

0

Somnul este marcat de evenimente energetice speciale, de ritmuri, pulsații. Pentru fiecare dintre noi privarea de somn este cea mai grea problemă.

O treime din viață dormim, iar 12% din somn, visăm. Vechii egipteni considerau visul o punte de legătură între lumea reală și cea a spiritelor. La Memphis exista o bibliotecă cu texte despre interpretarea viselor.

Preoții mesopotamieni excelau în interpretarea viselor. În Vechiul Testament ne sunt prezentate 49 de vise care sunt adevărate domenii ale cunoașterii. Diagnosticele la bolnavi erau stabilite în funcție de vise.

În anul 1924, odată cu descoperirea encefalografului, se fac primele cercetări în privința viselor. S-a constatat că în perioada de vis scade temperatura corpului și a tensiunii arteriale, respirația se accelerează, perioada de inspirație se prelungește, iar globii oculari se mișcă, mișcare numită REM.

Teoria conform căreia există o legătură între vise și starea de sănătate a fost confirmată de specialiști. Persoanele cu probleme cardiace fac de 3-4 ori mai multe coșmaruri. Un coșmar poate prevesti o perioadă în care pot apărea migrene. Totodată coșmarurile pot fi semnalul apariției unor boli degenerative, Parkinson sau Alzheimer.

Loading...

Visele pot fi amintiri despre trecut, amintiri false sau imagini și acțiuni despre ceea ce va urma. Visul profetic este o atenționare despre ceea ce va avea să se întâmple în scurt timp. De regulă, el este asociat forțelor divine. Visul telepatic stabilește o legătură cu o persoană aflată departe. Visul vizionar ne transportă într-un alt nivel de conștiință, iar visul presentiment ne face să intuim ceea ce va urma.

Cu mult înainte de a ajunge împărat și de a fi cunoscut, Cicero a visat un tânăr cu înfăţişarea viitorului împărat care cobora din ceruri pe un lanț de aur. L-a recunoscut pe tânărul Octavian și l-a informat despre vis și despre faptul că va ajunge un mare om de stat. Sharon Tate a fost actriță și soția regizorului Roman Polanski.

Sharon avea să fie ucisă în locuința sa, în anul 1969, însărcinată fiind în nouă luni. Cu trei ani înainte de tragicul eveniment, Sharon are un vis premonitoriu. S-a visat înjunghiată și spânzurată în propria sufragerie.

VISELE PREMONITORII

Ea a povestit visul apropiaților, vis care devenea realitate trei ani mai târziu. Ea a fost omorâtă de celebra bandă a lui Charles Manson. După ce a fost înjunghiată de mai multe ori, corpul său a fost spânzurat în sufragerie.

loading...