Vimana, avioanele propulsate prin aer de o energie misterioasă din eter

Vimana, avioanele propulsate prin aer de o energie misterioasă din eter

Unul dintre cele mai impresionante mijloace de transport ale Atlantidei erau avioanele Vimana. Acestea sunt menționate în textele antice indiene, unde sunt descrise cu lux de amănunte.

În primul rând, Vimana nu era la dispoziția tuturor. Aceste mijloace de transport erau folosite doar de cei mai bogați dintre atlanți. Oamenii de rând foloseau, pentru a se deplasa, căruțe imense, trase de animale bizare sau ciudate.

Vimana, vapoarele aeriene

Vimana nu erau considerate avioane propriu-zise, ci mai degrabă niște vapoare, care puteau să zboare. Acestea erau confecționate din lemn, la începuturi, și mai apoi din metal. În prima fază, atlanții au construit Vimana din scânduri de lemn foarte subțiri, în care injectau o substanță misterioasă. Această substanță avea rolul de a reduce greutatea lemnul și de a-i conferi duritate.

Ani buni mai târziu, atlanții au confecționat avioanele din metal. Se spune că acest metal era de fapt un aliaj între trei metale, foarte ușoare. Acest aliaj era compus din două metale albe, unul dintre ele se presupune a fi fost aluminiul, și unul roșu.

Textele antice ne informează că pe scheletul navei era prinsă o foaie din acest aliaj prin sudură. Astfel nava devenea compactă și extrem de ușoară. Din cauza aliajului strălucea noaptea ca și cum era luminată de o sursă puternică de lumină. Aceste Vimana aveau diferite forme, dar în cele mai multe din cazuri semănau cu vapoarele din ziua de astăzi. Acest vapor era complet acoperit pentru că niciun călător nu ar fi rezistat podului descoperit.

Metoda de propulsie

La început, se pare că vril-ul personal a furnizat forță motrice. Mai târziu, această variantă a fost înlocuită de o variantă în care o materie necunoscută sau un combustibil acționa niște motoare speciale. Nu se poate spune despre ce fel de combustibil era vorba, dar suntem siguri că era o materie pe care cu siguranță nu a descoperit-o în ziua de astăzi. Se sugerează că această forță sau energie era de origine eterică.

Loading...

Atunci când se efectua o călătorie, un cufăr metalic era pus în mijlocul navei. Acesta era legat de extremitățile navei prin două tuburi. Acestea aveau două deschizături, orientate în jos și în sus. Când nava trebuia să decoleze, supapele tuburilor erau deschise, adică cele de jos, și se forma un curent extrem de puternic încât propulsa mașinăria prin aer.

În momentul în care se dorea aterizarea, erau deschise supapele din sus. Acest procedeu extrem de simplu era folosit de atlanți pentru a se deplasa prin aer cu viteze considerabile.

Acestea erau vimanele, avioanele atlanților, pierdute prin negura timpului și uitate cu desăvârșire în timpurile noastre.

loading...

Related posts