Descopera

VIAȚA LA EXTREMĂ. SUPRAVIEȚUIRI MIRACULOAE

În data de 2 aprilie 2015, un petrolier a descoperit un american, de 37 de ani, în largul oceanului. După 66 de zile, Luis Jordan, pescar, a reușit să supraviețuiască. El a declarat că a băut apă de ploaie și a mâncat pește, pe care l-a prins cu mâna.

Mai jos vă prezentăm alte întâmplări miraculoase.

Zborul 571 Fuerza Aerea Uruguaya

În 13 octombrie 1972, o echipă de rugby din Montevideo, se îmbarcă la acest zbor, pentru a ajunge în Chili. Vremea era execrabilă și pilotul hotărăște să zboare la o altitudine mică. Avionul s-a lovit de un munte. Din cele 49 de persoane care se aflau la bord, 17 supraviețuiesc. Se retrag în carlinga avionului, pentru că zăpada era foarte mare și grație unui radio care funcționa, află că autoritățile au încheiat căutările, pentru că nu găsiseră epava avionului.
În disperarea lor, decid să mănânce carne din corpurile celor morți. Doi dintre supraviețuitori au pornit în căutare de ajutor. Drumul acestora, până la prima localitate, a durat 10 zile. Supraviețuitorii au fost salvați, de către echipele de intervenție, după 2 luni.

Jose Salvador Alvarenga

Jose era pescar salvadorian. Plecase la pescuit cu barca sa cu motor. Barca s-a defectat și timp de 13 luni a supraviețuit mâncând pește și bând propria urină. Față de punctul de unde plecase, a fost descoperit la 12500 de kilometri distanță. Mulți au pus la îndoială această poveste. El s-a prezentat la detectorul de minciuni și verdictul a fost că spune adevărul.

Trei pescari mexicani

Au reușit să supraviețuiască 9 luni, în largul oceanului, după ce barca lor s-a defectat și a fot luată de curenți. Au fost salvați după nouă luni, într-o stare critică. În barca de pescuit fuseseră 5 persoane. Ei au susținut că ceilalți doi au murit. Sunt persoane care susțin că cei doi au fost omorâți și mâncați de către cei trei, pentru a se salva.

Juana Maria

Tânăra a supraviețuit 18 ani pe o insulă pustie. În anul 1835, se produce un adevărat război între triburile din Insula San Nicolas. Armata rusească a intervenit în acest conflict și a urcat la bordul unui vapor, pe toți supraviețuitorii. Plecarea s-a făcut în grabă, din cauza unui uragan care se declanșase pe insulă.

loading...

Marinarii ruși au uitat o singură femeie pe insulă, o femeie indiană. După 18 ani, un vapor acostează lângă această insulă și descoperă o femeie, îmbrăcată într-o rochie din pene de cormoran și trăind într-o colibă. Femeia a fost recuperată, dar după 10 zile, a murit de dezinterie. Schimbarea bruscă de alimentație a dus la moartea sa.

Aron Ralson

A fost un tânăr american, aventurier. În data de 1 mai 2003, el se afla într-un canion din Utah. O piatră de 350 de kilograme se prăbușește pese unul dintre brațele sale. După cinci zile de coșmar, el hotărăște să-și secționeze brațul, ca să se poată salva. Cu ajutorul unei pietre a secționat osul, iar cu ajutorul unui cuțit a îndepărtat carnea după braț.
În timpul celor 5 zile, cât a fost imobilizat, Aron a avut puterea să se filmeze și să lase un mesaj pentru familie.
Aron a fost salvat de către o familie, care l-a găsit lângă o șosea.

supravietuire - VIAȚA LA EXTREMĂ. SUPRAVIEȚUIRI MIRACULOAE

Ricky Megee

A supraviețuit în deșertul australian, 70 de zile. El a făcut autostopul și șoferul mașinii, ca să-l poată jefui, l-a drogat și l-a abandonat în plin deșert.Zona era plină de câini dingo. Reuşeşte să supraviețuiască în deșert, mâncând broaște și șerpi. După 70 de zile a fost salvat.

Poom Lin

Este numele unui chinez, de 25 de ani, care în anul 1942, era steward pe o navă englezească.
Nava a fost bombardată de către naziști și Lin reușește să se salveze cu ajutorul unui canoe, în care a găsi apă și niște biscuiți. A fost salvat după 133 de zile. Reușise să traverseze Atlanticul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top