Take a fresh look at your lifestyle.

Viata in Univers: Gigantice forme biologice descoperite

Două fotografii pe care NASA le-a oferit opiniei publice pun sub semnul confirmării ideii că diverse forme de viață există în Univers. Aceste bizare forme pot fi nave extraterestre, sau forme imense de viață care trăiesc prin Univers. Ele au fost numitezeriods” și se presupune că populează spaţiul, trăind fie în colonii sau pur și simplu independente.

Aceste vietăți sunt de-a dreptul bizare pentru că de-a lungul timpului au reușit să se adapteze condițiilor brutale pe care le oferă spațiul. Pe lângă aceşti monştri spaţiali, cercetătorii au mai identificat în spațiu zeci de compuși organici, care le-ar putea oferi acestor vietăți anumite condiții pentru dezvoltare.

Dimensiunea vietăților spațiale pot să difere, ele sunt întâlnite în forme microscopice sau impresionat de mari. Se crede că în toate sectoarele Universului se întâlnesc aceste misterioase vietăți, dar nu se cunoaște modalitatea evoluției și nici cea a modului de viață ale acestor creaturi.

Pe de cealaltă parte, există voci care susțin că aceştizeriods” sunt de fapt nave extraterestre biologice și cu ajutorul acestora alte civilizații se deplasează prin spațiu. Indiferent de proveniența acestorzeriods”, important este că ei există și își duc viața prin spațiul liber. Probabil că în viitor o să aflăm mai multe informații referitor la aceste structuri biologice.

Loading...

loading...

Comentariile sunt închise.