X-Files

VIAȚA EXTRATERESTRĂ ESTE MAI BIZARĂ DECÂT NE-AM IMAGINAT. O BACTERIE SE HRĂNEȘTE CU ENERGIE PURĂ

Anul 2014 a adus câteva descoperiri excepționale, care cu siguranță vor schimba multe teorii despre viață și despre noi, oamenii. În California, microbiologii au descoperit o bacterie care se hrănește cu electroni și nu cu alimente. Această descoperire, spun specialiștii, că ne va schimba toată teoria despre viață și că trebuie să luăm în serios existența vieții extraterestre.

Ea a fost numită bacteria electrică și extrage electronii din roci și metale. Profesorul Nelson vorbește despre faptul că celulele umane au nevoie de hrană, pe care o descompun în electroni. Aceste bacterii iau direct electronii, fără să mai aibă nevoie de hrană. Bacteria are capacitatea de a forma niște cabluri biologice care devin adevărate conductori de electricitate. Cercetătorii din Danemarca susțin că în viitorul apropiat, aceste bacterii pot fi utilizate ca adevărate cabluri de electricitate în subteran.

Nelson și echipa sa au făcut această descoperire prelevând eșantioane de sedimente oceanice pe care în laborator au plasat electrozi. Experimentul a creat o energie. Bacteriile au început să se hrănească cu electronii produși. Profesorul Nelson se întreabă când ne vom hrăni, băgând două degete în priză?
În atenția oamenilor de știință revine tot mai insistent și fundamentat de această dată, că pe Marte există viață.

În 1911, mai mulți meteoriți care proveneau de pe Marte, au căzut lângă orașul Alexandria din Egipt.
Anul trecut, o echipă de specialiști greci a descoperit pe un meteorit o bacterie de dimensiuni mari, încrustată în meteorit. Dat fiind dimensiunile mari pe care le are bacteria, specialiștii au stabilit că nu este de origine terestră. Cum a apărut viața pe Marte? Specialiștii iau în considerare teoria conform cărei un asteroid care a lovit planeta a produs celule care conțin apă.

Anul trecut a fost descoperită în nordul Germaniei o mumie hibridă care se presupune că este a unui extraterestru. Locul unde a fost descoperită mumia este învecinat cu cel unde a fost descoperit în 2001, discul numit Nebra, cu o vechime de 3500 de ani. Mumia măsoară un metru și nu are organe genitale.
Discul este fabricat din bronz, printr-o tehnică pe care omenirea nu o cunoștea acum 3500 de ani. Specialiștii spun că el reprezintă harta stelară și că a fost lăsată pe Pământ de extratereștrii care au vizitat acele regiuni.

Tot anul trecut o altă descoperire a făcut vâlvă în lumea științifică. Este vorba despre fotografia unui asteroid care are pe suprafața sa o rocă de culoare închisă. Acea zonă pare că este locuită. Pe această suprafață mai închisă se observă două piramide dar și alte forme care sunt sculptate în piatră cu mare precizie. Specialiștii exclud ca aceste formațiuni să fie făcute de forțele naturii, dat fiind finețea acestora și formele regulate pe care le au.

momie alien - VIAȚA EXTRATERESTRĂ ESTE MAI BIZARĂ DECÂT NE-AM IMAGINAT. O BACTERIE SE HRĂNEȘTE CU ENERGIE PURĂ

Vocea Rusiei a făcut un anunț în 2014, în care se spunea că a fost descoperită o bucată de aluminiu care are o vechime de 300 milioane de ani. Bucata de aluminiu era încrustată într-o bucată de cărbune, pe care un rus a vrut să o bage în foc. Specialiștii au analizat metalul și au stabilit vechimea metalului.
Au existat civilizații atât de avansate acum 300 de milioane de ani? Anul 2014 a adus o teorie nouă despre ADN-ul uman. Cei doi cercetători susțin că au descoperit un mesaj matematic în codul genetic uman. Codul genetic uman are anumite constituente de natură extraterestră și a fost inventat dincolo de sistemul solar. Specialiștii susțin că în corpul uman sunt încă multe mistere pe care nu le-am descifrat încă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top