Take a fresh look at your lifestyle.

Viata dupa moarte:Marturiile unei femei din lumea de dincolo

Moartea este un mister pe care nimeni nu a reușit până în ziua de azi să-l descifreze. Chiar dacă părerile despre moarte sunt împărţite, cercetătorii susținând că atunci când creierul încetează să mai funcționeze totul se sfârșește, există diverse mărturii care contrazic această teorie.

Una dintre persoanele care a avut șansa să viziteze lumea de apoi, dar să se și întoarcă la viață este Amanda Cable. Ea a fost întotdeauna sceptică cu privire la viața de apoi, până în clipa în care într-o dimineață s-a trezit cu dureri foarte mari de burtă. În cele din urmă a ajuns la urgență, unde medicii au diagnosticat-o cu sarcină extrauterină. În timpul operației, pentru că s-au produs mai multe complicații, Amanda a pășit pe tărâmul celor drepți. Dar a avut noroc pentru că experiența sa s-a terminat prin revenirea la viață și astfel în ziua de astăzi Amanda are posibilitatea să-și expună experiența în mod public.

Muream, dar eram conştientă de tot ce se întâmpla în jurul meu. Mi-am simţit trupul atras în lumină albă de deasupra mea, iar apoi m-am trezit într-un tunel alb. Am ştiut că am murit şi aveam o minunată senzaţie de calm. Nu mă durea nimic, nu mi-era teamă. Ştiam că mă voi alătura celor dragi pe care îi pierdusem„, a povestit Amanda despre trecerea ei pentru DailyMail.

După cum era de așteptat, Amanda trebuia să fie așteptată de o rudă care murise înaintea ei, însă, lucrurile nu au stat chiar așa. Fiica sa cea mare, cu codițele împletite s-a apropiat de Amanda și a ghidat-o spre viață.

Am fost surprinsă pentru că niciodată nu m-a lăsat să-i fac codiţe. Mi-a zâmbit, m-a luat de mână şi m-a implorat să merg cu ea. Am urmat-o, iar ea tot privea în urmă şi mă grăbea. Am ajuns la o poartă. M-am oprit şi voiam să mă întorc în tunel, dar Ruby a insistat să păşesc dincolo de poartă. Am făcut-o, iar ea a trântit poarta. A fost momentul în care mi-am simţit trupul zguduit şi sigur a fost momentul în care medicii mi-au repornit inima. Apoi nu îmi mai amintesc nimic, până când m-am trezit la terapie intensivă„, susține Amanda.

Loading...

După câteva ore după operație, soțul Amandei a venit la spital și i-a adus o fotografie cu copiii săi. Spre surprinderea Amandei, Ruby zâmbea frumos, fiind mândră de uniformă, dar și de codițele pe care i le făcuse tatăl său. Era exact la fel cum o văzuse Amanda la capătul tunelului. Nu și-a putut explica niciodată ceea ce căuta Ruby în lumea de dincolo, dar acum este sigură că după fenomenul numit generic moarte începe o altă viață. O viață nouă în care totul este atât de diferit față de aici.

loading...