Spiritualitate

Viata dupa moarte: Poveste halucinanta!

[dropcap]Î[/dropcap]ntotdeauna moartea a fost considerată punctul de final al vieţii. O transformare cum i-ar spune unii, sau chiar o „poartă” spre o altă lume, mai bună, mai pură, sau chiar una plină de suferinţă. Orice fiinţă care se naşte este condamnata morţii, care in acest fel devine cea mai mare certitudine din viaţa unui om.

Datorită acestor aspecte oamenii au fost întotdeauna fascinaţi sau curioşi de ceea ce urmează după moarte. Au fost efectuate diverse studii, în timp ce ştiinţa susţine că viaţa de apoi este o iluzie, fapte de viaţa arata cu totul altceva. În clipa în care cineva apropiat moare, diverse semne prevestitoare apar celor apropiaţi.

Poveste halucinantă

Un caz fascinant este cel unei femei pe nume Sally, care atunci când i-a murit mama a simţit cum diverse ciudăţenii se petreceau în jurul ei. „Primul lucru care s-a întâmplat când a murit mama a fost că lumina şi-a schimbat intensitatea şi a devenit rapid mult mai strălucitoare”, nota doctorul Raymond Moody în cartea sa „Viaţă după viaţă„.

Sally susţine că a fost martora unui eveniment impresionant. Ea a asistat la procesul prin care mama sa a reuşit să treacă din lumea aceasta în lumea celor drepţi.

Nu ştiu dacă am fost sau nu în afara corpului meu, pentru că toate celelalte lucruri care se întâmplau în jur mi-au distras atenţia. Mă holbam pur şi simplu la scene din viaţa mamei care curgeau prin cameră şi pe lângă pat… În timp ce imagini din viaţa ei străfulgerau, mama se afla în afara propriului corp. L-am văzut pe tatăl meu, care murise cu şapte ani înainte. Stătea în picioare acolo unde ar fi trebuit să fie capul patului. În acel moment, tata o ajuta pe mama în afara trupului ei. L-am privit drept în faţă şi între noi s-a stabilit imediat un raport de caldă afecţiune, dar el a revenit pe loc la mama. O parte din ea era transparentă şi se ridicase drept, ieşind din corp, apoi ea şi tata au alunecat încet în lumina strălucitoare şi au dispărut„, povesteste Sally.

Viaţa după viaţă

Psihiatrul Raymond Moody a devenit celebru în urma publicării cărţii intitulate „Viaţa după viaţă”. Aici el povesteşte întâmplări care mai de care impresionante despre transferul spiritului între cele două lumi.

loading...

Cert este faptul că fiecare muribund trece printr-un tunel, în care regăseşte spirite, fie ale cunoscuţilor sau nu, care îi uşurează călătoria. Este incredibil cum toţi muribunzii au aceeaşi experienţă.

„Am descoperit că toţi muribunzii intrau într-un tunel în drumul lor spre lumină. În această lumină, întâlneau adesea alte fiinţe dotate cu spirit, care se aflau acolo pentru a le uşura trecerea spre moarte. De cele mai multe ori, aceste fiinţe spirituale erau rude decedate„, scrie Raymond Moody,

De asemenea psihiatrul a enumerat şi o serie de semne pe care trebuie să le luăm în seamă în condiţiile în care fie că suntem vizitaţi de anumite spirite din alte lumi sau o persoană apropiată experimentează moartea.

  • apar lumini strălucitoare din eter, fără să aibă o sursă în universul înconjurător;
  • luminile din cameră pâlpâie, becurile se sting şi se aprind, flăcările lumânărilor tremură, fără să fie bătute de vânt;
  • ceasurile încetează să mai funcţioneze, chiar dacă nu au niciun defect;
  • aparatura electrocasnică poate porni sau poate înceta să funcţioneze, fără să apese nimeni pe butoane;
  • se aude o muzică în surdină, uneori melodii dragi ale celor dispăruţi;
  • spiritul celui decedat se desprinde de trup şi pluteşte în lumină;
  • în faţa ochilor, se derulează scene din viaţa celui care trage să moară;
  • fenomenul, deşi pare înfricoşător, le induce de cele mai multe ori o stare de linişte sufletească.

Moartea nu este sfârşitul ci începutul unei noi etape. Cel puţin aşa povestesc toţi cei care aflaţi lângă muribunzi au reuşit să-şi dea seama de anomaliile pe care le experimentează. Povestea lui Sally este reprezentativă şi aceasta întâmplare reală nu poate decât să ne pună pe gânduri pentru ca viaţa prin moarte prinde o altă formă. Cei care au relatat aceste întâmplări, aflate la graniţa paranormalului, sunt convinşi că moartea nu este sfârşitul, ci doar o trecere spre o altă existenţă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top