Mistere

Bizar

Viaţa de pe Marte a fost distrusă în urma unui război nuclear. Terra este următoarea ţintă

6views

John Brandenberg, un fizician de renume mondial, susţine că în trecutul îndepărtat, viaţa pe Marte a fost înfloritoare, dar din motive necunoscute a fost distrusă printr-un atac nuclear de proporţii.

Chiar dacă pare desprins dintr-un scenariu al filmelor science-fiction, planeta Marte a fost una înfloritoare în trecutul îndepărtat. O civilizaţie necunoscută a populat-o şi conform descoperirilor actuale a fost distrusă printr-un atac nuclear impresionant.

John Brandenberg, un fizician apreciat pentru munca sa, în urma descoperirilor de ultima oră este convins că înainte ca planeta noastră să fie pregătită pentru a susţine viaţa, Marte a fost centrul de atracţie din sistemul nostru solar. Din motive necunoscute încă, una sau mai multe explozii nucleare s-au produs şi astfel Marte a rămas o planetă stearpă.

Fizicianul susţine că multi dintre izotopii atmosferei lui Marte sunt similari cu cei care se produc în urma exploziilor atomice de pe Terra. Pornind de la aceasta descoperire, fizicianul susţine că:cu mult timp înainte ca omul să existe, probabil câteva milioane de ani în urmă, Marte a fost o planetă înfloritoare, locuită de o civilizaţie extrem de avansată din toate punctele de vedere. Din motive necunoscute încă, rasa umanoidă de pe Marte a fost distrusă în totalitate de un atac nuclear.”

Cel mai probabil, acest atac nuclear a fost provocat din exterior, ceea ce înseamnă că o specie extraterestră ostilă a atacat Marte fără drept de apel. Cele mai multe dintre craterele de pe Marte s-au născut în urma acestui război şi odată ce vor fi explorate, adevărul va ieşi la iveală. Brandenberg crede că aceeaşi soartă o va avea şi omenirea în cel mai scurt timp.

Loading...

De asemenea, astronomul Edward Harrison a dezvoltat teoria fizicianului şi susţine că acesta este principalul motiv pentru care omenirea nu a descoperit viaţa extraterestră până în prezent. Mai mult de atât, aceste forţe malefice ne spionează de mai mulţi ani şi când vor decide că a venit timpul, cor lansa un atac de proporţii asupra planetei.

marte

De ce? Pentru că este vorba despre evitarea concurenţei din viitor şi astfel, atunci când o civilizaţie, oriunde în Univers, este detectată prin semnalele radio, ea este distrusă pentru a fi oprită din evoluţie.

loading...