Take a fresh look at your lifestyle.

Vehiculele electromagnetice extraterestre se ascund în inelele lui Saturn

Inelele saturniene poartă un mare semn de întrebare cu privire la activitatea extraterestră. Există suspiciunea că în inelele planetei se ascund vehiculele electromagnetice extraterestre(un fel de OZN-uri), de mari dimensiuni, care fie se alimentează cu o energie necunoscută sau care pur și simplu stau la pândă. 

Această teorie nu a apărut de ieri de azi, ci încă din 1996, când celebrul telescop Hubble a surprins imagini incredibile cu aceste presupuse OZN-uri. Interesant este faptul că aceste nave sunt acolo de ceva timp, susține canalul de conspirații de pe Youtube SecureTeam10.

Nasa.gov a publicat un articol în care inelele planetei Saturn sunt asemuite cu un gigantesc amplificator care transmit și recepționează în spațiu mesaje extraterestre.

EMV – Vehiculele electromagnetice

Norman Bergrun, cercetător american, publica în anul 2014, un articol despre planeta Saturn, în care susținea că în celebrele inele au fost descoperite obiecte de mari dimensiuni, care, conform opiniei sale, sunt nave de origine extraterestră. El numea aceste obiecte EMV, Electromagnetic Vehicle.

Bergrun a lucrat 15 ani pentru NASA și susține că încă din anul 1996, telescopul Hubble a surprins imagini cu aceste uriașe obiecte din interiorul inelelor. Întrebat de ce NASA nu a publicat aceste imagini, el a răspuns că în conformitate cu o lege din anul 1958, agențiile spațiale au interdicția de a publica imagini și știri care ar crea un haos și panică la nivel mondial.

Bergun și-a extins teoria, susținând că aceeași situație este întâlnită și la planetele Uranus, Neptun și Jupiter.
Bergrun este convins că inelele celor patru planete sunt sursă de energie pentru navele extraterestre, obiecte spațiale sofisticate cu formă cilindrică, unele având dimensiuni egale cu ele ale Pământului.

Loading...

Mesaje din interiorul inelelor

După anul 2014, sonda Cassini a interceptat semnale care proveneau din interiorul inelelor saturniene și s-a presupus că acestea provin de la misterioasele obiecte numite EMV.

Vehiculele electromagnetice

Cele șapte inele saturniene s-au format ca urmare a exploziilor care au avut loc în milioane de ani, ale unor corpuri acoperite cu gheață și care orbitează în jurul planetei Saturn. Aceste corpuri au explodat ca urmare a impactului cu asteroizi și comete.

Atmosfera planetei Saturn este formată din 97% hidrogen și 3% heliu. În anul 1980, sonda spațială Voyager a surprins prime imagini cu inelele saturniene și s-a constatat că acestea sunt formate din roci și bucăți de gheață. Rămâne ca oamenii de știință să explice ce forme de energie extrag OZN-urile din inelele lui Saturn.


Imaginile sunt mai mult decât concludente, însă, întrebarea este ce caută aceste vehicule electromagnetice în inelele lui Saturn?

loading...

Comentariile sunt închise.