Take a fresh look at your lifestyle.

Vaticanul vrea să-i aducă pe calea cea dreaptă pe extratereștrii! Declarații șocante

Astronomii de la Vatican șochează încă odată opinia publică, declarând că undeva prin inima Universului, există diverse specii extraterestre. Mai mult de atât, ei sunt siguri că într-o zi ne vom întâlni cu ei și atunci ar trebui aduși pe drumul cel bun.

Vaticanul și extratereștrii

În contextul actual, în care marile puteri ale lumii nu au niciun punct de vedere oficial cu privire la viața extraterestră, Vaticanul continuă să șocheze. Nerespectând nicio normă impusă la nivel global, specialiștii din cadrul Vaticanului susțin că speciile extraterestre trebuie să existe.

Ei sugerează că aceștia ar exista pe undeva prin inima Universului și sunt convinși că într-o zi marele eveniment se va petrece și atunci omul se va întâlni cu aceste entități.

Pentru ca tabloul să fie șocant, astronomii sunt de părere că străinii au suflet și în aceste condiții trebuie aduși pe drumul cel bun, adică pe calea cea dreaptă a credinței de pe Pământ. Cel puțin aceasta este declarația oferită de astronomul Guy Consolmagno pentru ziarul Daily Mail.

Dr. Consolmagneste unul dintre cei 12 astronomi care lucrează la Vatican şi, cu ocazia Festivalului de Ştiinţă de la Birmingham, a susţinut că biserica catolică nu se opune ştiinţei, deşi a negat Evoluţionismul. Mai mult, astronomul papal a conchis că teoria conform căreia Dumnezeu explica doar lacunele teoriei evoluţioniste reprezintă o teologie greşită.

„Aş fi încântat să aflu că s-a descoperit viaţă inteligentă pe alte planete. Dacă, însă, o vom găsi şi dacă vom putea comunica în vreun fel cu ea, asta este altă problemă”, declară acelaşi Guy Consolmagno.

Loading...

O viziune de neînțeles!

vatican

Nu este pentru prima dată când Vaticanul dorește botezarea extratereștrilor, de parcă cineva din interior ar fi sigur că aceștia fac parte din zona malefică. Această atitudine este stranie, în contextul în care nicio agenție autorizată, precum NASA, nu susține existența vieții inteligente în Univers.

Aceste declarații șocante nu fac decât să ne întărească ideea că există unii oameni care cunosc infinit mai mult decât noi, iar ziua în care se va afla adevărul este foarte departe.

loading...

Comentariile sunt închise.