Take a fresh look at your lifestyle.

Vaticanul socheaza: „Extraterestrii ar putea exista!”

După aproape 2000 de ani de manipulare și spălarea creierelor enoriașilor, Vaticanul pare să abordeze o nouă optică cu privire la realitatea înconjurătoare. Directorul de la Observatorul din Vatican, preotul Jose Gabriel Funes, șochează opinia publică, de această dată, cu o declarație prin care nu exclude posibilitatea existenței vieții în Univers.

„Chiar dacă până acum nu am găsit dovezi cu privire la existența vieții în spațiu, cunoaștem foarte bine faptul că Universul adăpostește miliarde de galaxii, fiecare având miliarde de stele. Astfel, nu putem să excludem posibilitatea că pe una dintre miliardele de planete să existe viață.”, a declarat preotul Funes la postul de radio al Vaticanului.

Cu toate că omenirea nu a descoperit încă foarte multe stele în jurul cărora gravitează planete, trebuie să ținem cont că Universul este mai vast decât punem să ne imaginăm.

„Până în prezent, cunoaștem doar 350 de stele în jurul cărară diverse planete își au orbita. Este posibil ca una dintre acestea să poată susține viața”, a mai indicat preotul.

Interesul Vaticanului pentru viața extraterestră este cunoscut atât de bine. În ultimii ani, diverse conferințe, la care au fost invitați experți din întreaga lume, au avut scopul să dezvolte problema descoperirii civilizațiilor extraterestre. Omenirea se află în momentul în care știința se apropie foarte mult de religie, dar și invers, cauză pentru care în viitorul apropiat putem să asistăm la diverse descoperiri care să fie asimilate atât de bine de știință, cât și de Biserică.

Loading...

„Universul nu este rezultatul haosului, în însăşi natura să există o logică care ne permite să studiem, să descoperim legile fizicii şi să le înţelegem, a afirmat el, indicând că ştiinţa ne îndeamnă la reflecţie şi ne ajută să descoperim legile naturii, care reflectă ordinea Logosului.

 

loading...

Comentariile sunt închise.