Bizar

VASE FANTOMĂ care au apărut de nicăieri

Tabloidul britanic The Sun, publica un articol, în 2015, în care susținea că un vas, Liubov Orlova, un vas în derivă, se apropie de coastele britanice și este plin de șobolani imenși.

Alerta a fost luată în serios și porturile britanice au fost puse sub alertă. Liubov Orlova, părăsește un port din Canada, pentru a ajunge în portul San Domenic, unde trebuia dezmembrat. Vasul avea peste 40 de ani, timp în care a făcut mii de curse.

Vasul nu a mai ajuns pe coastele britanice. Ultima dată, National Geospatial Intelligence Agency a anunțat că nava se îndreaptă spre Europa, după care a dispărut.

Cu toate că vasul a fost căutat nu a fost găsit. Vasul a fost ancorat în portul Saint Jean, Terra Nova. Conform martorilor vasul era plin de șobolani. Autoritățile portuare trebuiau să deratizeze vasul, înainte de a fi dus în San Domenic, unde urma să fie dezmembrat.

Vasul a dispărut din port și a fost văzut, în ocean, îndreptându-se spre Marea Britanie. Mult mai târziu, autoritățile canadiene au anunțat că vasul avea o încărcătură radioactivă la bord. În 30 ianuarie 2016, vasul a fost recuperat din oceanul Atlantic.

Mai mult de un an, el a fost numit vasul fantomă ,în ciuda căutărilor pe care le-au făcut mai multe țări. Mary Celeste este un bric înmatriculat la New York și descoperit în anul 1872, fără echipaj.

loading...

Acest vas este unul dintre cele mai mari mistere maritime. A fost numit vasul fantomă. Televiziunea de stat niponă a prezentat știrea, în anul 2015, conform căreia, 11 bărci au fost descoperite, în apele japoneze, în care se aflau 25 de cadavre. Nu au fost date informații cu privire la acest accident.

În anul 1775, vasul Octavius a fost descoperit. Toți pasagerii și echipajul erau înghețați .Căpitanul era așezat la biroul său, mort, cu pana în mână.

Nava Jyoti a fost descoperită în anul 1955. Plutea în derivă, în mijlocul oceanului Atlantic. A avut la bord 100 de pasageri. Când a fost descoperită, nava era în derivă iar la bord nici urmă de pasageri sau echipaj. Radoioul era în perfectă stare de funcționare și nu fusese utilizat pentru un semnal de ajutor.

vasul Mogo%C8%99oaia - VASE FANTOMĂ care au apărut de nicăieri

Lady Lavibond este un vas modern pentru anul 1748. Căpitanul vasului, Simon Peel a hotărât să-și ia la bord tânăra soție, cu toate că se spunea că femeile aduc ghinion. Între soția căpitanului și secundul vasului se înfiripă o idilă.

Căpitanul va duce vasul spre Goodwin Sands, o zonă foarte periculoasă. Nava s-a scufundat. Se spune că o dată la 50 de ani ea poate fi văzută în derivă pe ocean.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top