The news is by your side.

Vampiri energetici și personalitățile lor. Află acum dacă ești un vampir energetic

Cu câțiva ani în urmă era aproape imposibil să vorbești despre vampirii energetici. Acest subiect a fost considerat tabu, iar ignoranța generală a fost cea care i-a împiedicat pe oameni să-și dea seama cine sunt cu adevărat și de cine se înconjoară.

În ziua de astăzi, psihologii, vindecătorii netradiționali, practicanții de Reiki și mulți alți oameni vorbesc în mod deschis despre existența așa-numiților vampiri energetici și comportamentul lor. Pornind de la ideea că omul este format din energie, psihiatrul Judith Orloff susține în cartea sa, intitulatăEnergie Pozitivă: 10 prescripții pentru transformarea oboselii, stresului și fricii în vibraţii pozitive, putere și dragoste„, că suntem înconjurați de vampiri energetici.

Aceștia sunt oamenii care se hrănesc din energia celorlalți. Pentru a-și satisface nevoile zilnice, ei fură fără drept de apel energia pozitivă a celorlalți și îi lasă epuizați și fără vlagă. Vampirii emană doar energie negativă și cu cine intră în contact provoacă numai rău, din toate punctele de vedere.

Un vampir energetic este ușor de recunoscut pentru că apelează la diverse tertipuri pentru a-și atinge scopul suprem, furtul energiei pozitive. Psihiatrul mai spune că vampirii energetici se împart în două categorii: cei aroganți și nesuferiți și cei simpatici și prefăcuți.

„Atunci când este la o petrecere și vorbești cu o persoană drăguța, dar dintr-o dată simți cum greața pune stăpânire pe tine, trebuie să realizezi că un vampir energetic tocmai ți-a furat energia pozitivă și a înlocuit-o cu cea negativă.”, explică Orloff.
Potrivit psihologului Karen Sherman, cei mai mulți dintre vampirii energetici suferă de anumite boli mintale. Acestea le schimbă percepția asupra lumii, dar și modul de manifestare. Este posibil ca acești oameni să devină vampiri energetici doar pentru că sunt bolnavi și nu din proprie inițiativă.
Cel mai important lucru este ca fiecare să devină conștient despre pericolul pe care îl reprezintă vampirii energetici. Acești oameni care fură energia trebuie identificați și apoi evitați. Pentru a-i identifica trebuie să urmăriți o serie de semne precum slăbiciunea sau durerile de cap în urma conversației cu acest gen de persoane.

Personalităţile “vampirilor”

1. Agresivul: intimidant, domina prin forţă fizică, autoritar, cu voce deranjantă, puternică, constant nervos, furios şi recalcitrant, veşnic nemulţumit. În momentul când reuşeşte să genereze frica şi anxietate în jurul său, va absorbi energia victimelor.

2. Victima sau “firavul”: pesimist, întotdeauna cu o expresie facială îngrijorată, suspină, tremura şi plânge frecvent, dramatic, vulnerabil, atrage persoanele care-l compătimesc. Are un comportament convingător, vorbeşte mult, se scuză des şi explică repetat acelaşi subiect, încercând întotdeauna să rezolve probleme cu care nu are nici o conexiune.

3. Anchetatorul: Critic, ostil, sceptic, sarcastic, manipulator, enervant, perfecţionist, vigilent, subminează moral orice activitate sau intenţie, punându-le întotdeauna sub semnul întrebării. Cu cât se fac mai multe eforturi de a-i demonstra contrariul, cu atât i se trimite mai multă energie.

4. Acuzatorul profesionist: Are întotdeauna o atitudine de atac, reacţionează exagerat, şi începe adevărate cruciade în căutarea vinovaţilor pentru acţiunile pe care el însuşi le generează. Tinde să fie agresiv verbal şi abuziv, familia sa fiind principala victima.

5. Regele dramei: începe fiecare discuţie cu “ Nu ştii ce mi s-a întâmplat acum!”. Trăirile sale sunt întotdeauna la extreme, pozitive sau negative, alimentându-se din emoţiile intense generate de experienţele sale.

6. Distantul: este captiv în lupta să interioară, intre temeri şi îndoieli fără rezolvare. Solitar, păstrează distanţa de frica celor care ar vrea să se impună, nu caută niciodată ajutor, crede că problemele trebuie să şi le rezolve sigur. În general, problema sa este generată de o carenţă (bani, prieteni, contacte sociale, familie). Nu este niciodată disponibil, nu cooperează, respinge orice apropiere. Atrage prin personalitatea misterioasă şi inaccesibilă.

vampiri Vampiri energetici și personalitățile lor. Află acum dacă ești un vampir energetic

7. “Moara-stricată” sau vorbareţul: cu voce puternică, deseori ”ascuţită”, egocentric, incapabil de a asculta şi pe altcineva, folosindu-şi apropiaţii ca spectatori ai monologurilor sale interminabile.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și