Mistere

rp_Valiant-Thor-extraterestrul-de-la-Pentagon.jpg
X-Files

Valiant Thor, extraterestrul de la Pentagon

7views

În ultimele decade tot mai multe documente secrete ies la iveală și pun în evidență faptul că imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial fenomenul OZN s-a intensificat. Pentru că aceste evenimente trebuiau ținute cât mai departe de ochii curioşi ai opiniei publice, guvernul american a hotărât înființarea unui program special, denumit Blue Book.

Cel desemnat să conducă programul în cauză a fost Harley Andrew Byrd, nepotul vestitului amiral Richard E. Byrd, care se presupune că s-ar fi întâlnit cu reprezentanții civilizației extraterestre cu baza în Antarctica.

În 1957, Byrd a primit un mesaj urgent cum că trebuie să se prezinte la Pentagon pentru că un extraterestru fusese capturat. Străinul a fost dus inițial la Pentagon pentru a se întâlni cu anumite persoane importante, pentru ca mai apoi să fie transportat într-o bază militară secretă, unde a comunicat cu președintele american din acea vreme Eisenhower si vicepreşedintele Richard Nixon.

Întâlnirea secretă a durat mai bine de o oră, după care extraterestrul a fost pus sub statul de VIP și cazat chiar în interiorul Pentagonului. Se spune că provenea dintr-o civilizație care trăise în trecut pe Venus și purta numele de Valiant Thor. El fusese desemnat că să ia legătura cu pământenii pentru un schimb de informații extrem de important.

Thor i-a comunicat președintelui american că omenirea trebuie să-și schimbe optica cu privire la război și că politica bazată pe violență va produce în viitor un dezechilibru global, care va pune întreaga civilizație în pericol.

Loading...

Val Thor a rămas pe Pământ până la 16 martie 1960 , și apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus . El a indicat că rasa lui de oameni au trăit și locuit în subteran și că multe din planetele universului susțin viața în același mod .

El a menționat , de asemenea, valuri de ,,străini” care ar ateriza în jurul lumii pentru a ajuta în problemele aparent insurmontabile ale Pământului . A afirmat că un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni să dea ajutor și informații pentru a ajuta la progresul Pământului.

De asemenea, extraterestrul a vorbit și despre prezența lui Iisus pe Terra. Acest eveniment a fost unul extrem de important și conform celor spuse de străinul de pe Venus, oamenii trebuie să se simtă mândri pentru că au fost vizitați de un asemenea sfânt.

Valiant Thor, extraterestrul de la Pentagon

Acest episod este doar unul interesant pe care proiectul Blue Book l-a ascuns cu îndârjire. Thor a deschis drumul comunicării cu diversele civilizații extraterestre care au încercat să influențeze pozitiv dezvoltarea omului pe Terra. Dacă au reușit sau nu, doar viitorul o va demonstra.

loading...