VALENTINA GARLEA, TOMOGRAFUL VIU DIN ROMÂNIA

VALENTINA GARLEA, TOMOGRAFUL VIU DIN ROMÂNIA

Valentina Garlea mai este numită și tomograful viu. Este din Dobrovăț, Moldova și la vârsta de 9 ani a rămas fără vedere în urma unui accident. A fost comparată cu celebra clarvăzătoare bulgară Vanga. După accident a început să prevadă viitorul și vedea bolile de care suferă oamenii.

Unii au considerat-o o impostoare, alții au spus că are un har divin. Are cele mai mari puteri paranormale din România și a intrat în atenția CIA și a Interpolului. Cazul Valentinei a stârnit curiozitatea multor medici și fizicieni. De-a lungul timpului, a avut pacienți celebri de la politicieni, generali de armată, agenți SRI.

Fenomenul Valentina a fost făcut public în anul 1994, de presa ieșeană. Ea este femeia cu puteri paranormale care vede toate procesele care se petrec în corpul uman, de la circulația sângelui, procese digestive, activitatea glandelor. Presa internațională devine interesată de acest caz. Unele persoane au susținut că are puteri mai mari ca celebra Djuna.

Valentina poate vedea aura unei persoane și în funcție de intensitatea culorilor stabilește starea fiecărui pacient. Primul strat al aurei, care este cel mai apropiat de corp, are culoarea verde. Cel de al doilea are culoarea roz și găzduiește emoțiile.

Cel de al treilea înveliș este albastru și găzduiește trăirile. Următorul înveliș este violet și înmagazinează trecutul unei persoane. Cel de al cincilea strat este galben și prezintă armonia sau dezechilibrul din corp.

Previziunile Valentinei au început în copilărie. Ea susține că poate să vadă deasupra norilor un fel de baloane și în funcție de culoarea acestor poate stabili vremea. În anul 1993, Valentina descoperă că poate citi biocâmpurile ființelor vii.

Ea susține că inima emite o culoare albastră, capul o culoare violet, și în funcție de intensitatea culorilor stabilește diagnosticul. Lumina de deasupra capului are forma unor petale. Să ne amintim faptul că indienii susțin existența unui centru energetic la nivelul capului care degajă o lumină care i forma unui lotus cu mai multe petale.

VALENTINA GARLEA

În anul 1995, Valentina a suferit un preinfarct. Ea a declarat că a simțit în organism o dezenergizare. În anul 2001, Valentina a ajuns la Institutul Nuclear NASA. A refuzat să ofere informații despre experimentul la care a participat.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)