The news is by your side.

Vaimanika Shastra: Extratereștrii au fost pe Terra în urmă cu 6000 de ani

3

Vechea Indie deține una dintre cele mai vaste versiuni ale istoriei umanității. Cărțile moderne de istorie, omit, fie voit sau nu, numeroase aspecte ale istoriei antice, din care fac parte și numeroasele vizite extraterestre.

Vechile texte indiene, cunoscute sub numele de scrierile vedice, sunt o enormă sursă de informație cu privire la prezența extratereștrilor pe Terra. În aceste scrieri, există numeroase povești care fac referire lanavele care zboară” și care au vizitat în nenumărate ori planeta noastră, în urmă cu peste 6000 de ani.

Una dintre cele mai controversate cărți antice, Vaimanika Shastra, menționează detalii incredibile cu privire la OZN-urile, care au vizitat Terra în trecutul îndepărtat. Acestea erau dotate cu tehnologie extrem de avansată și puteau fi controlate cu puterea minții. Mai mult de atât, ele puteau sfida atât gravitația, cât și orice altă lege a fizicii. Cel mai incredibil aspect este că în urmă cu peste 6000 de ani, oamenii erau conștienți de aceste legi ale fizicii, care în mod oficial s-au descoperit în ultima sută de ani.

Pornind de la acest aspect, putem trage concluzia că anumite civilizații antice au ajuns la un nivel al dezvoltării similar cu al nostru. Și atunci de ce aceste aspecte nu sunt menționate în cărțile de istorie moderne?

Pentru a înțelege ceea ce ne spune Vaimanika Shastra, ne întoarcem la celebrul om de știință Dr. V. Raghavam, care a cercetat cu minuțiozitate aceste scrieri străvechi. Raghavam susține că istoria vechii Indiei este una dintre cele mai grele opere, pe care oamenii încă nu au capacitatea de a o digera.

ozn-1 Vaimanika Shastra: Extratereștrii au fost pe Terra în urmă cu 6000 de ani

Acesta este motivul principal, pentru care, aceste texte sunt contestate de cei mai mulți dintre istorici. Ei cred ca tot ceea ce a fost scris în trecutul îndepărtat sunt doar povești și legende. Cu toate acestea, explicația nu are nicio logică pentru că este imposibil de imaginat ca un om ”primitiv”, care a trăit în urmă cu 6000 de ani pe Terra, să-și imagineze singur ceea ce înseamnă antigravitația sau tehnologie, care nici în următorii 1000 de ani, nu va fi inventată de omul modern.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și